FOTBAL  »  NATIONALA  »  RAPID - CHINDIA

Scene reprobabile la amicalul Rapidului de azi! Rădoi și Stoichiță, nevoiți să plece mai devreme: „Au fost niște reacții urâte”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 18:19

Mihai Stoichiță a mers împreună cu Mirel Rădoi și mai mulți componenți ai Comisiei Tehnice a FRF la partida amicală dintre Rapid și Chindia. Numai că au fost nevoiți să plece după doar o repriză din cauza faptului că au fost insultați de fanii giuleșteni pentru trecutul stelist. 

„Toţi antrenorii de la loturile naţionale şi oamenii din Comisia Tehnică au fost azi la Buftea. De azi implementăm Testul Vameval la toate loturile naţionale, testare care se va da de două ori pe an pentru ca antrenorii să ştie pe ce se bazează.

Iar la final, mai mulţi dintre noi am fost la stadionul Coresi pentru meciul Rapid - Chindia. Ştim că sunt mulţi jucători foarte tineri la ambele echipe.

Au fost nişte reacţii urâte din parte unor suporteri, mai ales la adresa lui Mirel, iar organizatorii au venit la noi să ne spună să ne mutăm. Am preferat ca înainte de pauză eu şi Mirel să plecăm ca să nu mai fie discuţii. Noi suntem reprezentanţii federaţiei, nu ai Stelei. Păcat", a declarat Mihai Stoichiţă pentru TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Hlistei ca Ibrahimovic! Gol magnific cu o execuție acrobatică a noii vedete de la Rapid! Giuleștenii nu i-au dat nicio șansă unei candidate la promovarea în Liga 1!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
485809194904413
Costel Tudor  •  30 Ianuarie 2019, 11:32

De la bun început . vreau sa spun ca NU sunt de acord cu atitudinea unor suporteri rapidiști , dl. Stoichita și in special Radoi , NU mai reprezintă pe Steaua sau echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR ! In același timp as vrea ca Radoi sa-și amintească ce comportament avea la meciurile contra RAPIDULUI instigat de nasul lui !

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Ianuarie 2019, 08:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  30 Ianuarie 2019, 06:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close