FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

"Se pare că preșul FRF nu este un bun exemplu cum singur se lăuda" » Atac devastator la Răzvan Burleanu de la un rival

Marcel Pușcaș
Marcel Pușcaș

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 09:12

Fost candidat la șefia Federației, Marcel Pușcaș l-a atacat pe Răzvan Burleanu după reușitele canotajului Elisabetei Lipă. 

Marcel Pușcaș nu-l iartă pe președintele FRF, Răzvan Burleanu. Ultima ocazie a fost ziua de sâmbătă, când FR Canotaj a obținut două medalii la CM de la Plovdiv.

Iar fostul fotbalist al Stelei a realizat o comparație între cei doi președinți de federații, comparându-l pe Burleanu cu Elisabeta Lipă, sub titlul "Ce nu face Elisabeta Lipă din ce face Burleanu".

"Doi președinți de federații cu două puncte de vedere diferite in privința actului de conducere. Ele sunt diametral opuse. Unul performează la greu, celălalt promite marea cu sarea! Unul a performat ca sportiv, celălalt n-a practicat. Lipă nu a urmat exemplul "bunei guvernanțe și al bunelor practici" răzvănești", a început Pușcaș.

25 de puncte

Care a continuat cu 25 de puncte pro-Lipă. Iată câteva. "Se pare că preșul FRF nu este un bun exemplu cum singur se lăuda. Așadar, ce nu a făcut Lipă din ce face Burleanu:

Lipă nu "joacă canotaj" cu departamente din MAE. Nu a făcut manual de nutriție pentru canotorii juniori. Nu a făcut manuale de etică pentru componenții loturilor de juniori. Nu cheamă televiziunile s-o filmeze. Nu face scouting extern. Nu este votată de canotbaziniștii de la piscină (canotaj pe teren redus).

Nu are consilier tehnic. Are doar un angajat part-time la comunicare. Nu are FRCanotaj TV. Nu pleacă 5 luni pe an din țară inutil și pentru diurnă. Nu ajută masiv din umbră FR mini-canotaj. Nu a branduit FRCanotaj. Nu are 15 mașini de serviciu la FR Canotaj. Cu toate astea, Elisabeta Lipă face performanțe continentale și mondiale, fiind o excepție în sportul românesc și chiar mondial când o colosală sportivă devine și un colosal manager. Fără SNSPA!".

"O făcea cu ou și cu oțet"

Pușcaș a conchis: "Burleanu se face că face. Mai amână un mandat, două, poate nouă. La conturi personale va fi plin! La performanțe, oha. Canotajul românesc, prin Lipă, e scris în Cartea de onoare a olimpismului!

La fotbal dispar oamenii de pe stadioane! Și când mă gândesc că în urmă cu 3 ani, pe când Lipă era ministrul sportului, Burleanu o făcea cu ou și oțet, dând-o în judecată pentru că EL nu respecta legea, mă apucă cu capul! Să râd, să plâng?!"

Vezi și:  Corespondență GSP din Bulgaria » Trăirile unui președinte: cum s-a comportat Elisabeta Lipă în ziua senzațională a canotorilor români

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
florisking
florisking  •  18 Septembrie 2018, 17:18
Postat de fibra pe 18 Septembrie 2018, 09:30

S-a trezit dl. Puscas,e penibil,dar cel mai rau e ca nu isi da seama.

el inca nu s-a trezit....

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  18 Septembrie 2018, 11:30

Cu tot respectul....dar nu a zis Puscas cu gurita lui ca : " daca voi fi invins la urmatoarele alegeri, ma voi retrage din viata publica, a familiei fotbalului " ?

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  18 Septembrie 2018, 11:23

Burlane, tu eşti, mă?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează