FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - MUNTENEGRU 2-1

Serbia - Muntenegru 2-1 » România are șanse MINIME să meargă mai departe în Liga Națiunilor » Clasamentul actualizat

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 16:02

Serbia s-a impus în fața Muntenegrului, scor 2-1, și e în mare măsură calificată în play-off-ul ligii a treia din Liga Națiunilor. 

Scorul a fost deschis de Adam Ljajic în minutul 30. Mijlocașul lui Beșiktaș a preluat excelent o pasă lungă venită de la Tadic și l-a învins pe Petkovic cu un șut la colțul lung, din interiorul careului.

Alexander Mitrovic a continuat forma excelentă. În minutul 32 a finalizat cu vârful piciorului o centrare venită din flancul stâng. Golgeterul sârbilor putea face dubla, dar a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 38. Mugosa a marcat golul de onoare în minutul 70, cu un șut din afara careului. 

Calcule

Serbia și-a asigurat în mare măsură primul loc și calificarea în faza următoare a Ligii Națiunilor. Vecinii din Vest au acumulat 11 puncte, cu 4 mai multe decât adversara de astăzi.

România are 6 puncte, dar un meci mai puțin disputat, diseară, contra Lituaniei. Dacă se impun, "tricolorii" au nevoie de un pas greșit al Serbiei în ultima etapă, dublat de victorie în fața Muntenegrului.

Clasament

CLASAMENTUL GRUPEI:

1.Serbia 5 7-3 11p
2. România 5 7-3 9p
3. Muntenegru 5 7-5 7p
4.Lituania 5 2-12 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

  Serbia - Muntenegru 2-1

Echipe de start: 

Serbia: Rajkovic - Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Kolarov - Matic, Maksimovic - Gacinovic, Tadic, Ljajic - Mitrovic
Rezerve: Jovanovic, Vasilijevic, Aleksic, Jovic, Jovicic, Lukic, Miletic, Prijovic, Radonjic, Spajic, Vukovic, Zivkovic
Antrenor: Mladen Krstajic

Muntenegru: Petkovic - Marusic, Kopitovic, Simic, Vesovic - Scekic, Kosovic - Jankovic, Ivanic, Jovovic - Mugosa
Rezerve: Ljuljanovic, Mijatovic, Boljevic, Djordjevic, Hocko, Kajevic, Klimenta, Mijuskovic, Mirkovic, Radunovic, Vujacic, Zoric
Antrenor: Ljubisa Tumbakovic

 
 

 

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (31)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Noiembrie 2018, 00:17

Ciudat mod de a sustine echipa Romaniei! Ba ca vine Hagi in locul lui Contra, ba ca avem sanse minime, ba ca nu putem samd. Jalnici jurnalisti! Daca nu cumva chiar rau intentionati.

110146613198286
Gabi Simon  •  17 Noiembrie 2018, 21:08

Nu mai faceti atitea calxule ca se stia de la inceputul campanie de calificare ca nu aveam sanse de calificare stiind si vazindu-se foarte bine ca Seebia si Muntenegru sunt foarte buni fata de noi. Romania de citiva ani nu mai avem echipa nationala de valoare sa poti aves anumite pretentii, de aceea eu de 3 ani si mai bine nu mai urmaresc meciurile nationalei pentru ca nu avem jucatori de valoare,si decit sa imi fac rau mai bine stau eu calm si linistit,rau e ca se intrerupe campionatul intern care sincer e mai captivant si ma tine mult mai cooptat la rezultetele echipelor,chiar daca e de un nivel slab ca valoare, dae nu am ce face ca astea sunt cerintele.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  17 Noiembrie 2018, 20:10

Locul 3 e al nostru, pierdem în Muntenegru.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează