FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPERAȚIE

Șoc în lumea sportului: Pompiliu Popescu, operat la plămâni!

foto: Libertatea +1   FOTO
foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 10:59

Pompiliu Popescu (68 de ani), doctorul Generației de Aur a „naționalei”,  a suferit o intervenție chirurgicală la plămâni, anunță astăzi Libertatea. 

Sursa citată mai precizează că a încercat în ultimele zile, după operație, să discute cu „Pompi”, dar acesta nu a răspuns nici la telefon, nici mesajelor transmise.

Pompiliu Popescu era un fumător înrăit: „În locurile în care nu putea să tragă în piept, se obişnuise să mănânce pachete întregi de seminţe. Tăia gâtul unei sticle de plastic şi strângea acolo cojile de seminţe. Să nu facă mizerie. Şi să încerce să scape de viciu".

A fost alături de „tricolori” timp de 26 de ani, din 1990 până în 2016, când a fost înlocuit de actuala conducere a FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu. După ruptură, „Dochi” a devenit unul dintre principalii contestatari ai actualei puteri de la Casa Fotbalului.

pompiliu popescu

A schimbat 8 selecționeri în mandatul lui de un sfert de veac, Ienei, Gheorghe Constantin, Constantin Rădulescu, Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Loți Boloni și Răzvan Lucescu, și a fost un adevărat confident pentru liderii Generației de Aur, Gică Hagi și Gică Popescu. 

pompiliu popescu clinica

În ultima perioadă, Popescu și-a continuat activitatea la clinica personală din București, iar ultima oară a apărut în public pe 10 august 2018, când a participat la mitingul Diasporei din Piața Victoriei. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  27 Februarie 2019, 11:52

as dori sa scriu o opinie dar nu pot...sunt socat ! Ca mine sunt multi si pur si simplu nu stim cum sa depasim aceasta stare . Ajutati-ne va rog !!! suntem cititori fideli ai ziarului dvs de mondenitati si fapte diverse !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Februarie 2019, 11:25

De ce oo fi "soc" o astfel de stire? Nu stiti ce sa mai inventati pentru a face ca aceasta foita de sport sa nu sucombe!

bazinga
bazinga  •  27 Februarie 2019, 11:17

Oare ce este socant aici,ca un om batran sa se opereze de plamani?Sa va spun eu ceva ""socant""Azi a rasarit soarele!Asta da,stire socanta,nu-i asa?!Si avem apa calda la robinet!Alt soc teribil!Abia mi-am revenit din acest soc teribil....teribil...teribil!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează