FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANALIZĂ

VIDEO + FOTO Ghionea, Petre Marin, Nicoliță și Aliuță, din nou colegi » Învinși la minifotbal de „dacii” Gardoș și Herea

Sorin Ghionea +20   FOTO
Sorin Ghionea

Articol de , - Publicat joi, 05 octombrie 2023 07:15 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 13:38

Campion cu FCSB, Sorin Ghionea a revenit miercuri seară pe teren, pentru o participa la competiția de minifotbal.

Prezent la Victory Cup, o competiție de minifotbal, fostul fundaș la Oțelul și FCSB a făcut echipă cu foști colegi, Bănel Nicoliță, Marian Aliuță și Petre Marin. 

Echipa lui Ghionea, Old New Stars, a pierdut fără drept de apel, 1-6, cu Dacii, care i-a avut pe Florin Gardoș și Ovidiu Herea.

FOTO. Imagini inedite: Ghionea, Nicoliță, Aliuță și Petre Marin, duel cu Florin Garoș și Ovidiu Herea

+16 FOTO

VIDEO. Sorin Ghionea, înainte de dubla României cu Belarus și Andorra: „E ultima lor șansă”

După meci, Sorin Ghionea a analizat naționala României. El consideră că lotul actual trebuie să dea totul pentru o calificare la Euro 2024, fiind ultima șansă pentru jucătorii de peste de 30 de ani de a-și bifa în palmares o astfel de performanță.

„Cu siguranță cele șase puncte cu Andorra și Belarus sunt obligatorii. Chiar dacă am avut parte de acel mini incident cu Kosovo, România a arătat bine. 

Pe anumite momente ale jocului au fost situații din care se putea marca mai mult. Am speranța că ne vom califica pentru că toți ne dorim să fim la un campionat european. Cum fotbalul românesc trebuie să scoată capul pentru a fi calificată în grupele unei competiții europene, așa și naționala trebuie să participe la Euro. 

Toți jucătorii sunt buni! Dacă nu ne vom califica la campionatul european, va fi foarte greu pentru cei peste 30 de ani să mai prindă o performanță. Eu am fost norocos și am o mândrie aparte că am participat cu naționala la un campionatu european în 2008. Ai niște satisfacții enorme și aș vrea ca jucătorii actuali să aibă aceleași satisfacții”, a spus Sorin Ghionea.

FCSB a început foarte bine, cu toate că în fața celor de la U Cluj au suferit un semi eșec. Am convingerea că Steaua (n.r. FCSB) va lua titlu pentru că este deja o secetă foarte mare la club. Mai sunt atâtea meciuri până la final. În play-off când au câștigat 8 meciuri și i-au încurcat Voluntari au pierdut titlul. Acum au început bine în campionatul regulat și sper să o țină așa până la final.

Sorin Ghionea, fost jucător

Citește și alte știri:

Bănel Nicoliță atacă implicarea lui Gigi Becali la echipă: „Poate doar pe la țară se mai întâmplă așa”

Îl sare pe Pușcaș? Ce plănuiește selecționerul Edi Iordănescu pentru meciurile din octombrie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează