FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Spioni pe Arena Națională la amicalul României » Informații dinspre FRF: „Am fost anunțați oficial”

Naționala lui Edi Iordănescu a fost spionată la amicalul cu irlanda de Nord / FOTO: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +43   FOTO
Naționala lui Edi Iordănescu a fost spionată la amicalul cu irlanda de Nord / FOTO: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de , - Publicat sambata, 23 martie 2024 18:01 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 19:06

Edi Iordănescu spune că nu are nicio preferință în ceea ce privește ultima adversară a „tricolorilor” din grupa de la EURO 2024, care se va decide dintre Ucraina și Islanda. Selecționerul României a dezvăluit că oamenii din staff-ul său le-au urmărit pe cele două săptămâna aceasta, dar și că jocul amical cu Irlanda de Nord (1-1) a fost supervizat de reprezentanți de-ai celor două naționale.

E o chestiune de zile până când se va cunoaște cu exactitate și cea de-a treia adversară a României de la EURO 2024. Marți, la Wrocław, Ucraina și Islanda vor fi față în față pentru ultimul slot disponibil al Grupei E de la Campionatul European, într-o finală pe care galben-albaștrii o pornesc din postura de favoriți.

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”

Edi Iordănescu dezvăluie că România a fost spionată vineri seara: „Adversarele noastre au avut trimiși aici”

Întrebat pe cine ar prefera dintre cele două, Edward Iordănescu a evitat să se pronunțe, dezvăluind însă că naționala României a fost „spionată” de reprezentanți ai ambelor echipe.

„Nu am o preferință (n.r. dintre Ucraina și Islanda). Le urmărim cu atenție, am avut persoane care s-au deplasat și le-au urmărit, vor monitoriza, vor face câte un raport pentru fiecare joc, la fel cum știu că și adversarele noastre au avut trimiși aici, pentru că am fost anunțați oficial”, a declarat selecționerul României, în conferința de presă de după meci.

Surse federale au confirmat pentru GSP că oficiali ucraineni și islandezi s-au deplasat la București pentru meciul amical România - Irlanda de Nord, intersați de potențialul și punctele forte ale naționalei care a surprins pe toată lumea terminând campania de calificare peste Elveția.

România poate da peste Ucraina la EURO 2024

România face parte din grupa E la Campionatul European din 2024, alături de Belgia și Slovacia. Ultima adversară va fi stabilită din duelul Ucraina - Islanda. Finala „barajului” Ucraina - Islanda este programată pe 26 martie, de la 21:45.

Ucraina, naționala vedetelor din Premier League Mudryk, Zinchenko și Mykolenko, e în cărți pentru calificarea la cel de-al patrulea European consecutiv. După ce a învins la limită Bosnia, 2-1, ucrainenii se pregătesc pentru ultimul hop, confruntarea împotriva Islandei.

VIDEO Gândurile lui Edi Iordănescu după primul amical din 2024: „Să vedem cum reușim să construim un nucleu competitiv de jucători pentru EURO”

Citește și alte știri despre naționala României:

Cum a justificat selecționerul cea mai curioasă decizie luată cu Irlanda de Nord: „Dacă nici acum, atunci când?”

EXCLUSIV Românii iau cu asalt Metropolitano! Câte bilete s-au vândut până acum la amicalul cu Columbia

EXCLUSIV Verdictul în cazul lui Mogoș, după accidentarea suferită cu Irlanda de Nord:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează