FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 1-2

Stoichiță ne-a bulversat de tot: "Terenul a nivelat valorile" vs "Talentul nu poate fi luat de un sintetic" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 00:08

Directorul tehnic al naționalei României, Mihai Stoichiță, a încercat să argumenteze că "tricolorii" ar fi învins mai clar la Vilnius (2-1 ieri) dacă nu ar fi fost un teren cu iarbă artificială, dar a sfârșit prin a se contrazice. 

"M-au surprins puțin lituanienii. Nu sunt jucători slabi. Bine că a ieșit cu bine. Am stat bine în picioare. N-am strălucit din punct de vedere tehnic, era și greu.

N-a fost rău per total! Terenul a nivelat valorile. Era un teren normal doar pentru jucătorii Chiajnei probabil (n.r. are tot sintetic). Întotdeauna un astfel de teren pune probleme și calitatea fotbalului are de suferit. Jucătorii naționalei noastre vin de la niște echipe cu terenuri foarte bune. Majoritatea dintre ei de fapt!

Meciul a fost decis de o execuție tehnică deosebită a lui Maxim. Talentul nu poate fi luat nici de un asemenea teren. A sclipit exact când a trebuit. Și Serbia a suferit aici foarte mult. Lituania a avut mai multe ocazii cu ei decât cu noi", a zis Mihai Stoichiță pentru TV Digi Sport.

...despre Serbia: "Cred că putem bate. Dacă mă iau după unele aspecte din meciul tur cu ei și unele din seara asta, eu cred că putem învinge. Ok, nu va mai fi prospețimea din seara asta, dar și sârbii au jucat. Condițiile de start sunt identice". 

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 3 2 1 0 5-2 7p
ROMÂNIA 3 1 2 0 4-3 5p
Muntenegru 3 1 1 1 2-2 4p
Lituania 3 0 0 3 1-5 0p

  • GSP.ro are trimis special la Vilnius și te ține la curent cu cele mai noi știri de la stadion. 

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  12 Octombrie 2018, 11:59

Sa vedeti ce le da Sarbiiiii la valoriile astea nule duminica la Bucuresti Domule Stochita sa le iasa fotbalul din cap la valoriile tale

gazistu
gazistu  •  12 Octombrie 2018, 09:49

CHIN MARE!!!

127939151042796
Marcello Kazan  •  12 Octombrie 2018, 08:44

Nene jurnalistule, daca matale zici ca e contradictie in ce a spus Stoichita, asa o fi dar eu ca un ageamiu ce sunt NU o vad... Omul spune ce terenul sintetic are tendinta de a nivela valorile... Asta NU inseamna ca LE-A SI EGALAT... Si mai departe, vorbind de executia lui Maxim, spune ca un teren sintetic NU poate chiar lua / elimina talentul... Deci unde e contradictia ???... Dar asa cum am mai spus, daca matale o vezi asa o fi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează