FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // VIDEO Stanciu le răspunde contestatarilor: „În Arabia unde joc am doi atacanți cum n-am avut la nici o altă echipă”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:56

Nicolae Stanciu consideră că naționala României merita măcar un egal cu Suedia, echipă care ne-a învins în preliminariile pentru EURO 2020, scor 2-1, și vorbește despre criticile oamenilor din fotbal la adresa sa după ce s-a transferat în Arabia Saudită la Al Ahli.

„Am simțit că puteam obține mai mult de la acest meci. Am avut și ocazia din final. Ei au jucat foarte bine pe contraatac. Nu m-au deranjat declarațiile oamenilor care au spus că n-ar trebui să mai vin la națională dacă joc în Arabia.

Eu am la echipa mea doi atacanți cum nu cred că am mai avut la echipele pe unde am mai jucat. Nu mă deranjează atâta vreme cât joc acolo și o fac bine. Ne-am dorit foarte mult să câștigăm azi”, a declarat Nicolae Stanciu.

Sirianul Omar Al-Soma (30 de ani) e atacantul care joacă titular la echipa lui Stanciu. E al doilea cel mai valoros jucător din lot, fiind cotat de transfermarkt.de la 7.5 milioane de euro. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Al-Qadisiya și Al-Futowa.

Claudiu Keșeru, jucătorul intrat la pauză în locul lui Alexandru Mitriță, a marcat golul României: „De notat a fost doar reacția noastră din repriza secundă. În primele 20 de minute am arătat că puteam egala. Din păcate, a rămas doar acea reacție. Eu voi fi oricând la dispoziția naționalei. Suedezii au pus presiune în prima repriză, să nu uităm că au jucat în sferturi la Mondial. Ne-a fost puțin teamă, dar în repriza secundă ne-am schimbat atitudinea”. 

clasament

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
492764040909199
Mihai Andrei  •  25 Martie 2019, 04:53

domnule Stanciu , cu d mic , nu ar fi mai bine pentru dumneata , sa iti fie frica in continuare *** ????? si sa nu ne m-ai deranjezi cu frica ta !!!!!!! poate o sa iti fie frica sa bagi cardul in bancomat ........ ! ramai in zona ta de frica , adica unde ai ales sa te transferi ! *** , ramaneai in Europa si sigur nu iti mai era frica .......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  24 Martie 2019, 18:28
Postat de sharpe pe 24 Martie 2019, 09:26

Un jucător supraevaluat, nu vad în el jucătorul pe lângă care sa se construiască echipa națională, mai bine faci asta în jurul lui Ianis, cel puțin el a declarat că nu va juca în "Arabia"...

Daca nu va juca in Arabia sau Bulgaria se va pensiona la Viitorul.

caminero
caminero  •  24 Martie 2019, 15:24

Da, ai doi atacanți deoseviți, pe unul îl cheamă Al-Potcoav-ben-Khamila și pe ălălalat Al-Nisip-ben-Litier.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează