FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA, 23 MARTIE

SUEDIA - ROMÂNIA // Un dinamovist, atac frontal la Vlad Chiricheș: „Nu e o pierdere pentru România! Joacă din an în Paște și face greșeli”

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 19:34

România debutează în preliminariile EURO 2020 cu Suedia, 23 martie, ora 19:00, și cu Insulele Feroe, 26 martie, ora 21:45. Partidele vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre cele mai importante absențe din lot, atacantul lui CFR George Țucudean și Vlad Chiricheș, fundașul de 29 de ani de la Napoli. L-a criticat aspru pe ultimul.

Nu aș spune că Vlad Chiricheş e o pierdere. A jucat pentru că nu aveam altul. De doi ani, Chiricheș joacă din an în Paşte. În cupele europene joacă în fazele inferioare, iar atunci când vin fazele superioare, el face iarăşi banca. Nu este o mare pierdere!

El la fiecare meci al naţionalei a avut cel puţin două greşeli majore. Dacă ar fi jucat în Italia cât a jucat Ştefan Radu, atunci ar fi avut o experienţă mult mai mare şi ar fi fost mai bine pentru naţională.

Ţucudean este o pierdere mare. Acum joacă bine, dar e păcat că are aceste probleme de sănătate”, a declarat Claudiu Vaișcovici la TV Telekom Sport.

Citește și:

Michael Oliver va conduce meciul Suedia - România » Este arbitrul care l-a înnebunit pe Buffon în Champions League: „E un animal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  21 Martie 2019, 07:29

Chiriches este o leguma, imi pare rau ca s-a accidentat dar este mai bine fara el in teren.

pain89
pain89  •  20 Martie 2019, 21:57

romania nu prea are de unde alege fundasi centrali, vaiscovici mananca *** ca era chiriches mai bun si accidentat decat moti si grigore la un loc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  20 Martie 2019, 21:31

Chiriches a avut cateva realizari la FCSB, in fata portii adverse, doua sau trei goluri superbe. In strainatate a fost mediocru, submediocru si slab, bagat cand si cand la umplutura si gafand constant. Aducerea sa la nationala e absolut inexplicabila. Iar ca ar fi peste Moti, ori Balasa e o speculatie netemeinica. Daca ar avea decenta, s-ar retrage. De la Nationala. Mutra lui de la golul lui Sadiku spune totul despre calitatea sa fotbalistica.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează