FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN

VIDEO Atmosferă bună în lotul naționalei după succesul cu Liechtenstein: „Trebuie să ținem cont de asta, doar așa putem învinge”

România - Liechtenstein 2-0
România - Liechtenstein 2-0

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 17:22 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 18:54

Echipa națională a României a învins Liechtenstein în runda 5 a preliminariilor pentru Cupa Mondială, scor 2-0, și a urcat pe locul 3 în grupa J. Alin Toșca, unul dintre marcatorii „tricolorilor”, a afirmat că există o atmosferă foarte bună în cadrul lotului în urma victoriei de duminică seară.

Totul despre România - Liechtenstein, AICI!

„Nu am visat neapărat să dau gol. Sincer, pentru mine nu este obiectivul principal acela de a marca gol. Dar dacă s-a întâmplat să și marchez a fost un bonus. Am simțit-o ca o descătușare. Cu toții știam cât era de important să marcăm cât mai repede. În fotbal este posibil orice, doar că în meciul cu Liechtenstein noi am pregătit aceste lucruri. 

Știam că acolo putem face superioritate și sunt mai multe spații. Eu s-au închis foarte bine în centru și nu aveam pe unde să trecem. În acest moment, avem un entuziasm cu toții, cred eu benefic, pentru meciul cu Macedonia. Avem nevoie de această energie pozitivă. 

Singurul lucru de care trebuie să ținem cont este să fim foarte echilibrați și să ținem cont de indicațiile antrenorului, fiindcă doar așa putem învinge. Eu, personal, mă gândesc doar la victorie și doar așa ar trebui să intrăm toți din primul minut – doar la victorie. 

Trebuie doar să dăm totul și să avem o atitudine foarte bună. Boban mi-este prieten, dar înainte de meci nu sunt obișnuit să vorbesc cu adversarii. După meci o să și râd cu el, dar nimic pentru moment. Niciun secret”, a declarat Alin Toșca pentru FRF TV.

Toșca, printre remarcații din meciul cu Liechtenstein

Alin Toșca, alături de Cristi Manea și Florin Niță au fost „tricolorii” care au ieșit în evidență în partida de pe Arena Națională. La fel cum ne-a obișnuit în ultimele luni, goalkeeper-ul Florin Niță a fost elementul de siguranță dintre buturi. 

Portarul a intervenit prompt de fiecare dată și a păstrat poarta intactă, primind nota 7 în Gazeta. Marcatorii singurelor goluri de aseară, Cristi Manea și Toșca, au fost ceilalți evidențiați din echipa României. La fel ca Niță, au primit nota 7, cea mai mare de pe teren.

+38 FOTO

Citește alte știri despre echipa națională:

Modești cu Liechtenstein: 6 „tricolori” de nota 5 + cine a impresionat

Basarab Panduru i-a făcut echipa lui Rădoi pentru meciul din Macedonia: „Ianis, vârf fals”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează