FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

„Tricolorii” U21 se pregătesc individual  » Mai sunt 25 de zile până la Euro 2019

Mirel Rădoi - România U21
Mirel Rădoi - România U21

Articol de , - Publicat joi, 23 mai 2019 19:53

Mirel Rădoi le-a făcut program „tricolorilor” U21 din Liga I care au încheiat deja meciurile, stranierii au deja programe separate.

Selecționerul are grijă de „tricolorii” care au terminat, în acest weekend, meciurile de campionat și vor face o pauză de o lună până la primul meci al României la Euro, cu Croația (18 iunie, San Marino). 

Astfel, Mirel Rădoi le-a pregătit fotbaliștilor din play-off un program pe care să îl urmeze până când se vor deplasa în Italia. Acesta va fi urmat și de cei de la Viitorul și Astra după finala Cupei României de sâmbătă.

Stranierii, program special

În această categorie intră fotbaliștii de la FCSB, Sepsi, CSU Craiova și CFR Cluj. 9 în total, aproape o treime din lotul extins. Vor fi mai mult de o treime de la finalul săptămânii.

În rest, fotbaliștii din străinătate se pregătesc individual. De exemplu, Alex Pașcanu, care a terminat meciurile la Leicester U23, are un program realizat de preparatorul fizic al lui Leicester City. 

Azi începe CM U20

Polonia găzduiește, de azi, Campionatul Mondial U20. E o competiție la care România a ratat prezența încă de la nefericitul 1-2 cu Ucraina U19 de la Ploiești, 2018, meciul în care Moruțan a marcat, și-a scos tricoul, a fost eliminat iar adversara ne-a întors în prelungiri. Înfrângerea ne-a costat calificarea la CE, turneu din care ucrainenii au ajuns la CM U20. 24 echipe se bat pentru titlul suprem. Printre ele, selecționate exotice precum Qatar, Tahiti sau Panama.

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi trage un semnal de alarmă! Se teme de un precedent periculos dacă Ajax nu-l lasă pe Răzvan Marin la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează