FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 1-2

Un fotbalist român a cucerit presa din Israel: "El a făcut diferența"

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 10:34

Nicolae Stanciu (24 de ani) a cucerit presa din Israel cu prestația sa din victoria obținută de România, scor 2-1.

Yedioth Ahronoth, o publicație din Israel, a criticat dur jocul adversarilor României. "Antrenorul interimar, Alon Hazan, nu a putut schimba fața formației. Israel a avut același joc fad, lipsit de idei. A rămas la fel de naivă, iar unitatea grupului a lipsit cu desăvârșire".

debutant la 32 de ani

Eran Levi a debutat în echipa națională la 32 de ani.
 
"Sunt fericit că am debutat la 32 de ani, sunt obișnuit să joc pe stadionul ăsta. Atmosfera a fost senzațională. Ar fi o onoare pentru mine dacă aș mai fi convocat.
Am avut ghionon, în repriza a 2-a puteam da ușor 3 goluri", a declarat Levi la final.

bbb

În ciuda comentariilor răutăcioase la adresa kilogramelor în plus, Levi a fost lăudat în presa din Israel: "Este unul dintre cei mai talentați jucători pe care selecționata îi are la dispoziție".

Stanciu, cel mai bun de pe teren

"Dimineața sportivă", o emisiune sportivă de anvergură din Israel a titrat că: "Stanciu a făcut diferența", lăudând prestația mijlocașului de la Sparta Praga.

"A fost o victorie frumoasă. Am reușit să câștigăm după 22 de ani împotriva reprezentativei din Israel.Pe un asemenea stadion nu ai cum să joci prost. Israel are o generație frumoasă. E o echipă cu jucători buni, nu trebuie subestimată", a declarat Stanciu la final.

Schimb de tricouri

Nicolae Stanciu a făcut la finalul meciului schimb de tricouri cu prietenul său de la Sparta Praga, Tal Ben Haim II. La interviul de la final a apărut în tricoul naționalei israeliene

"Suntem colegi, prieteni. Am zis de la praga că vom face schimb de tricouri la final", a precizat Stanciu.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează