FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Un star al Croației i-a înjurat pe spanioli în vestiar: "Le-am arătat că avem ouă mai mari ca ale lor. Sunt o adunătură de jigodii!"

FOTO: Reuters +3   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 10:39

Croația a învins-o aseară pe Spania, 3-2, în Liga Națiunilor. Stoperul lui Liverpool, Dejan Lovren (29 de ani), e supărat pe iberici: "Indiferent ce se întâmplă pe teren, trebuie să fii fair-play. Iar spaniolii nu sunt". Croații pot prinde Final Four în ultima clipă.

Croația a avut o vară neașteptat de frumoasă. Cea mai frumoasă. Au jucat finala Mondialului, ceea ce nu se mai întâmplase în întreaga lor istorie. Euforia a ținut însă prea mult, și startul Ligii Națiunilor i-a copleșit. 0-6 în fața Spaniei la Elche, o înfrângere șocantă.

Și totuși, chiar și după un asemenea eșec, deși a început grupa cu un singur punct în primele două meciuri, fără gol marcat, roș-albii se pot califica în Final Four dacă înving mâine Anglia, pe Wembley. Ar fi o campanie la fel de surprinzătoare ca la turneul din Rusia.

I-a înjurat în vestiar

Joi seară, după o partidă incendiară, trupa lui Modrici și Rakitici i-a învins pe iberici. O extraordinară revanșă, 3-2, decisă în minutul 90+3. La sfârșit, unul dintre croați era mai mult furios decât fericit. I-a înjurat în vestiar pe adversari:

"Sunt o adunătură de jigodii!". Vărsându-și apoi amarul la zona mixtă: "Le-am arătat spaniolilor că avem ouă mai mari ca ale lor. Indiferent ce se întâmplă pe teren, trebuie să fii fair-play. Iar ei nu sunt", a tunat Dejan Lovren. N-a uitat că "în tur, după 0-6, noi i-am felicitat pentru victoria lor. Acum, când am câștigat, doar Morata a făcut acest lucru. Se cred mai buni ca noi, dar le spun ceva: nu sunt!".

lovren 

"Destinul e acum în mâinile noastre. Contra Angliei, trebuie să regăsim plăcerea de a juca și să dăm maximum"Zlatko Dalici, selecționer Croația

"Urmează alt meci mare, pe Wembley. Ne place să jucăm împotriva englezilor. Iar lor le e frică de noi"Dejan Lovren, fundaș Croația

"Cred că am fost cea mai bună echipă a grupei, dar erorile punctuale ne-am condamnat să pierdem puncte"Sergio Busquets, mijlocaș Spania

"Toate înfrângerile sunt dureroase. Totuși, cred că aceasta e și mai dureroasă, pentru că a fost nemeritată"Luis Enrique, selecționer Spania

Oricine poate câștiga grupa

După meciul de la Zagreb, oricine poate câștiga grupa a 4-a. Spania, favorită după două victorii la start, e încă lider, cu 6 puncte, dar nu mai are nicio partidă. Și totul depinde de jocul de la Londra. Dacă Anglia învinge, face 7 puncte. La fel, Croația, în cazul unui succes. Doar un egal îi mai ține pe iberici pe locul 1. 

Ramos, meciul 800 și golul 100

Căpitanul Spaniei a mai înscris un gol. Al 9-lea în acest sezon la Real și națională. La al 800-lea meci al carierei, a reușit al 100-lea gol în toate competițiile. Sergio Ramos, 32 de ani, are 161 de selecții și 17 goluri pentru Spania. Joi, încă un penalty transformat, dar n-a mai fost cu "Panenka". "Scărița" i-a adus 6 reușite. 

Vezi și: Pariul lui Wayne Rooney după meciul de retragere de aseară: "El mă va depăși. O să aducă un trofeu acasă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  16 Noiembrie 2018, 16:50

Afla si tu mai "ziaristul"lui Peste,ca Sergio Busquets este "mijlocas Spania"si nu Croatia!Fie si pentru faptul ca nu-l cheama "Buskici"!

1475835732730350
Alex Patrascu  •  16 Noiembrie 2018, 14:38

Deci a fost 8-3 per 2 manse si croatii zic ca sunt mai buni? lol

red77
red77  •  16 Noiembrie 2018, 12:45

Când e vorba de Spania de măcelarul Ramos chiar mă bucur.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close