FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI DE ADIO

VIDEO Jose Mourinho vine la București pentru meciul de adio al Generației de Aur » Nume uriașe anunțate: „42.000 de bilete vândute!”

Articol de , - Publicat joi, 04 aprilie 2024 12:51 / Actualizat joi, 04 aprilie 2024 15:04

Astăzi, la Muzeul Fotbalului a avut loc o conferință de presă în care Gică Popescu a dezvăluit câteva dintre numele care vor alcătui selecționata starurilor internaționale pentru meciul de adio al Generației de Aur, programat pe 25 mai, ora 20:30.

Lotul Generației de Aur pentru meciul de adio al foștilor mari jucători ai României a fost anunțat încă din noiembrie 2023. Acum, Gică Popescu, unul dintre cei care vor reprezenta Generația de Aur, a dezvăluit câțiva dintre adversarii care și-au confirmat prezența pe Arena Națională în data de 25 mai.

„Mega umilit, n-am mai pățit așa ceva!” » Ioan Varga a dezvăluit ce urmează la CFR Cluj, după plecările lui Mutu și Balaj: „Ei vor rămâne!”
CFR CLUJ
„Mega umilit, n-am mai pățit așa ceva!” » Ioan Varga a dezvăluit ce urmează la CFR Cluj, după plecările lui Mutu și Balaj: „Ei vor rămâne!”

6 mari fotbaliști și Jose Mourinho anunțați pentru meciul de adio al Generației de Aur

Din selecționata vedetelor internaționale vor face parte Rivaldo, Christian Karembeu, Hristo Stoichkov, Dida, Nuno Gomes și Eric Abidal.

Marea lovitură o reprezintă antrenorul, Jose Mourinho, care și-a confirmat prezenția în proporție de 90%! De altfel, Mourinho a fost ținta de la bun început. „Urmează să mă văd cu el în perioada următoare la Londra, să vorbim despre acest eveniment”, a transmis Gică Popescu.

+2 FOTO

Fostul mare fundaș al României spune că urmează să fie anunțate și alte nume importante: „Vom reveni în perioada următoare și cu alte nume. Avem o listă întreagă de jucători care au jucat la cluburi importante. Vom oferi pe parcurs alte nume cu rezonanță la fel de mare ca cele deja anunțate”.

Încercăm ca începând cu data de 20-25 aprilie să începem să ne mișcăm pe arena Arcul de Triumf. Sper ca în acea lună să nu avem prea multe victime în antrenamentele pe care le vom face, pentru că nu mai suntem cu motoarele așa cum eram acum 20 de ani. În jurul acelei date vom începe să facem mișcare.

- Gică Popescu

Stoichkov, Balonul de Aur din 1994, a filmat un mesaj în care își confirmă prezența la evenimentul din finalul lunii mai, declarându-și admirația față de Gică Hagi și Gică Popescu:

„Salutare prieteni din România, sunt Hristo Stoichkov. Ca întotdeauna, este o plăcere să fiu lângă voi într-o zi așa de importantă pentru fotbalul din România. Toți știți că îi iubesc mult pe Gică Hagi și Gică Popescu și întreaga Generație de Aur, așa că pe 25 de mai, eu, Hristo Stoichkov, voi veni în această zi mare să mă bucur alături de Generația de Aur. Ne vedem pe 25 mai”.

Și Rivaldo a transmis un mesaj video: „Le mulțumesc mult prietenilor mei Gică Hagi și Gică Popescu pentru invitația la marele eveniment de pe 25 mai. Vă aștept pe toți la București. O îmbrățișare!”.

Gică Popescu a mai anunțat că au fost vândute 42.000 de bilete pentru meciul demonstrativ de pe Arena Națională și că imnul României va fi intonat de Monica Anghel (52 de ani).

Citește mai multe știri de actualitate:

Experiența unui român în fotbalul mare: „Am fost șocat când m-a sunat Chelsea, n-am știut cum să reacționez” + A refuzat un colos european

Război în familia Mititelu » Seniorul contraatacă dur: „Conduce echipa din Herăstrău, mi-e că face manevre cu Rotaru”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
Husar.Vasile.Alexandru
Husar.Vasile.Alexandru  •  18 Aprilie 2024, 17:13

Generatia de aur

grro
grro  •  05 Aprilie 2024, 19:12
Postat de mishu_74 pe 05 Aprilie 2024, 18:15

42k de oameni si-au cumparat bilete si se duc sa se bucure cu o generatie care ne-a scos pe strazi si care a avut succes. iar cativa, foarte putini, printre care si tu, stau si *** incongnito pe chat pt ca e la liber. dar nu sesizezi ridicolul situatiei, nici vorba...

Poate te-a scos pe tine pe stradă, pe mine nu. Succes e atunci când joci măcar o semifinală de CE sau CM. În Europa au reușit asta 23 națiuni. Spre surprinderea ta, România nu se află printre ele! Deci dacă tu vrei să te îmbeți cu apă rece...spor la treabă.

mishu_74
mishu_74  •  05 Aprilie 2024, 18:15
Postat de grro pe 04 Aprilie 2024, 17:04

Nu au jucat nici măcar o semifinală și totuși sunt 42000+ Freddy care sărbătoresc generația asta de aur, care nu a câștigat nici o medalie. Problema e că ăștia se laudă (vezi Hagi etc.) și insistă la o statuie. Până nu le facem statuie, ne chinuie cu meciurile de adio. :-))))... și freddy merge la meci.

42k de oameni si-au cumparat bilete si se duc sa se bucure cu o generatie care ne-a scos pe strazi si care a avut succes. iar cativa, foarte putini, printre care si tu, stau si *** incongnito pe chat pt ca e la liber. dar nu sesizezi ridicolul situatiei, nici vorba...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează