FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO+FOTO Un nou logo pentru FRF, după ce naționala a beneficiat și ea de un update

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 14:57

În Adunarea Generală a FRF care a avut loc astăzi s-a aprobat schimbarea logo-ului Federației Române de Fotbal.

Noul brand al FRF a fost creat de compania Brandient. Conform site-ului oficial al Federației, misiunea acestui brand e „să unească sub o nouă marcă toate entitățile care contribuie la procesul de transformare modernă a fotbalului românesc”.

frf
Noul logo al FRF

„În ultimii cinci ani, Federația Română de Fotbal a transformat fotbalul românesc. O transformare care înseamnă zeci de noi competiții, cu precădere la nivel de copii și juniori, o creștere fără precedent după 1990 a numărului de practicanți ai fotbalului, băieți și fete, o dezvoltare istorică pentru futsal și fotbalul feminin.

Spunem, cu toată încrederea, că atât fotbalul românesc, cât și Federația Română de Fotbal, s-au transformat. Și când spun Federația Română de Fotbal spun echipa FRF și toți membrii afiliați. Federația Română de Fotbal a căpătat o nouă identitate, atât în România, cât și față de celelalte federații europene, față de UEFA și FIFA”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

 logo și la națională

Burleanu a schimbat logo-ul naționalei, acum doi ani. Noua siglă are forma unui scut împărțit în 5. Aceste părți simbolizează regiunile istorice ale României: Muntenia, Oltenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea.

logo vechi

Vechiul LOGO AL FRF

logo

 Vezi și:

VIDEO+FOTO CIRC la Adunarea Generală » Tudor Iacov a sărit la gâtul lui Burleanu și a fost huiduit: „Există o cerere de dizolvare a FRF”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ciclistul
ciclistul  •  17 Aprilie 2019, 16:06

Urate sunt toate!

104343947122875
Anton Pan  •  17 Aprilie 2019, 16:01

Problema fotbalului romanesc nu este identitatea vizuala ci gasca de impostori praduitori care a fost instalata in 2014 la FRF. Politrucul,infiltrat, Burleanu si profitorii sai (bodescu, vochin, visan) au accentuat dezastrul, au ruinat complet si definitiv un fotbal oricum bolnav. Dorinta lor bolnava de a-si asigura inca un mandat si de a-si umple buzunarele a facut sa promoveze cumetrii si blaturi care sa le ofere voturile necesare, lasand deciziile la mana unor impostori, permitand formarea de noi cooperative in Liga I-a (play-off) si prestatiile jalnice ale arbitrilor smenari. Fotbalul romanesc are nevoie de curatarea raului profund instalat la FRF nu de schimbarea identitatii vizuale!!!

gabrielparauan
gabrielparauan  •  17 Aprilie 2019, 15:36

Domnilor, acum doi ani s-a lansat identitatea Echipei Nationale si nu a FRF. Cea lansata azi e noua identitate FRF. Daca nu stiti, intrebati. Altfel dati cu bata in balta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează