FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Ianis, ce-ai făcut? Hagi jr. va fi băgat în ședință de tatăl său pentru că n-a știut să răspundă la întrebarea asta

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 16:24

Ianis Hagi și Tudor Băluță au participat la un concurs de cultură generală legat de echipa națională.

Tudor Băluță s-a impus prin rapiditate, însă Ianis i-a surprins pe toți când n-a știut să răspundă când a venit vorba despre golgheterii all-time ai României. Aceștia sunt Gică Hagi, tatăl fotbalistului de la Viitorul, și Adrian Mutu.

35 de goluriau Gică Hagi și Adrian Mutu pentru naționala României

  • România va debuta în preliminariile pentru Euro 2020 în Suedia sâmbătă, de la ora 19:00, meci transmis de Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

4 zile până la Suedia - România // VIDEO Kenneth Andersson îi ia apărarea portarului român: „Nu-l mai blamați pe Florin Prunea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sergiu37
sergiu37  •  19 Martie 2019, 21:51
Postat de Coteanu Cristi Gabriel pe 19 Martie 2019, 18:27

alde FRF.. vedeti ca Benzar joaca pentru FCSB care are palmaresul Stelei exact asa cum figureaza si pe site-ul UEFA. cu alte cuvinte nu doar Pantilimon joaca la o fosta castigatoare de CCE!

Întrebarea e cine evoluează la o fostă câștigătoare, nu la o echipă ce are în palmares cupa. E ca și cum Cehia are un titlu european în palmares, doar că nu l-a câștigat Cehia ci Cehoslovacia.

duta.dd3
duta.dd3  •  19 Martie 2019, 19:30

Uau, chiar il mosteneste pe tac'su, dar doar la cultura generala :))))

adriann_
adriann_  •  19 Martie 2019, 18:57
Postat de Coteanu Cristi Gabriel pe 19 Martie 2019, 18:27

alde FRF.. vedeti ca Benzar joaca pentru FCSB care are palmaresul Stelei exact asa cum figureaza si pe site-ul UEFA. cu alte cuvinte nu doar Pantilimon joaca la o fosta castigatoare de CCE!

Dispari ma cu prostiile tale, UEFA are un singur membru in Romania si anume FRF. Pana ce FRF nu notifica UEFA de situatia juridica a fcsb aia n-au nici un motiv sa schimbe nimic pe site, nu stau sa urmareasca presa din ROmania sa vada ce procese au mai fost pe-aici etc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează