FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Verdict în duelul Mitriță vs Florinel Coman: „Mie mi se pare că are un plus față de celălalt în momentul acesta”

Alexandru Mitriță
Alexandru Mitriță

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 08:50 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 09:45

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu și un apropiat al naționalei, a vorbit despre șansele lui Alex Mitriță de a prinde lotul pentru Euro 2024.

Autorul unui gol sâmbătă seară, la 2-1 cu CFR Cluj, Alexandru Mitriță speră în continuare să prindă lotul României pentru Euro 2024. Patronul său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a ieșit public ca să-l susțină, însă Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, susține că pe postul olteanului, extremă stânga, concurența este foarte mare la națională.

Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs
Fulham - Tottenham 3-0
Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs

Andrei Vochin: „Acolo e Mihăilă, există Drăguș, există Coman”

„Eu cred că ceea ce se vede în acest moment este că postul de aripă stângă are cea mai mare concurenţă de la echipa naţională. Nu există alt post pe care să fie atât de mulţi jucători buni.

Mitriţă este unul dintre ei, cu siguranţă. Dar acolo este Mihăilă, care a marcat din nou azi. Există Drăguş, care la Edi joacă această poziţie de aripă stângă, există Coman, care are şi el cifre foarte bune în campionatul României şi este dificil să iei patru jucători pe acelaşi post.

La EURO vor fi luaţi trei portari. Mai rămân 20 de jucători. Cam doi pe fiecare post. Deja, pe postul de aripă stângă sunt deja trei. Dacă mâine ar fi EURO, probabil toţi trei ar fi convocaţi”, a comentat Vochin la Orange Sport.

Oficialul FRF a făcut și o comparație între Mitriță și Coman: „Mie mi se pare că Florinel Coman are un plus faţă de Alexandru Mitriţă, în momentul acesta”.

Alex Mitriță: „Sunt total schimbat. Îmi doresc să fiu la Euro”

Selecționerul Edi Iordănescu l-a lăsat pe Mitriță în afara lotului pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, dar la finele meciului cu CFR, „Piticul Atomic” i-a transmis un mesaj. „Eu îmi fac treaba în continuare pe teren, trebuie să îmi ajut echipa de club și când va veni convocarea voi merge cu inima deschisă. Trebuie să dau totul în teren, asta e tot ce contează.

Munca mea și rezultatele mele vor fi răsplătite. Eu zic că îmi fac treaba bine pe teren, sunt total schimbat. Mi-am schimbat atitudinea. Îmi doresc să fiu la Euro, fiecare jucător își dorește asta, voi lupta pentru asta”, a spus Alexandru Mitriță, pentru Orange Sport.

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Declarațiile lui Alex Mitriță, autorul reușitei oltenilor: „Este cel mai bun sezon al meu”

Mai puteți citi:

Rotaru a pornit războiul: „Să nu uităm, FCSB nu are 3 lucruri esențiale” + „Sepsi nu pierde pe Arena Națională”

Ce s-a întâmplat după CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj să intre în loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Stelian66
Stelian66  •  17 Martie 2024, 13:37

Mihăilă și Mitrita sunt cei mai valoroși pe acest post . Dar *** al lui Tata Puiu e din alt film .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sifon_la_garda
sifon_la_garda  •  17 Martie 2024, 11:49

*** Coman e sub “messi” Mitrita!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Martie 2024, 11:33

bucuresteni carora nu le pasa de fotbalul romanesc ...ci numai de buzunarul propiu ...zero puncte la Euro ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează