FOTO Adevărul despre singura soție cu acte în regulă a lui Ion Țiriac. De ce s-au despărțit

Foto via libertatea.ro (Foto via libertatea.ro)   Galerie foto (6)

Articol de GSP luni, 31 decembrie 11:21

Ion Țiriac a bifat multe cuceriri la viața sa, însă puțini știu că, de fapt, a fost căsătorit o singură dată, timp de doar doi ani!



Prima mare iubire a fostului campion din tenis a fost Erika Braedt, jucătoare de handbal. Pe atunci, Țiriac avea 24 de ani, iar Erika 19. Cu toate acestea, ei s-au căsătorit, însă mariajul lor a durat doar doi ani, cei doi divorțând în 1965.

Aceasta a fost singura căsnicie din viața celui mai bogat român. Ulterior el a mai avut multe relații, însă cu nicio femeie nu a mai ajuns la altar.

Erika Braedt a explicat motivul despărțirii de Țiriac. „Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus fosta soție a lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Presa mondenă a scris, însă, că unul din motivele divorțului a fost că Erika l-ar fi înșelat pe Țiriac cu scrimerul Ionel Drâmbă. Pe de altă parte, fosta soție a lui Țiriac susține că divorțul lor nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu s-a mai însurat.

După divorțul de Erika Braedt, Ion Țiriac a mai fost cu handbalista Victorița Dumitrescu, manechinul Mikette von Issenberg, canadianca Heather Mac Lachlan și cu egipteanca Sophie Ayad.