GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  VICTORIE UNICĂ

Incredibil! River Plate a jucat cu un mijlocaș în poartă și a câștigat în Copa Libertadores!

River Plate a jucat cu un mijlocaș în poartă și a câștigat în Copa Libertadores!
River Plate a jucat cu un mijlocaș în poartă și a câștigat în Copa Libertadores!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 04:29 / Actualizat joi, 20 mai 2021 10:56

Vicecampioana Argentinei, River Plate, a învins-o cu 2-1 pe Independiente Santa Fe din Columbia în Copa Libertadores, deși a fost decimată de coronavirus și nevoită să joace în poartă cu mijlocașul Enzo Perez (35 de ani), care a rezistat 74 de minute fără să încaseze gol.

După ce 10 jucători de la River Plate au făcut COVID-19 înainte de meciul cu Boca Juniors, aceștia n-au putut evolua nici în partida din Copa Libertadores contra columbienilor de la Independiente Santa Fe.

Al 5-lea meci, penultimul, din grupa lui River a fost abordat de vicecampioana Argentinei fără cei 4 portari. Cum confederația sudamericană n-a acceptat cerința clubului de a înregistra un al 5-lea portar pe listă, în poartă a jucat mijlocașul Enzo Perez.

Conform Marca, acesta nu era complet refăcut după o accidentare, însă a fost văzut drept unică soluție.

Enzo Perez nu a luat gol în primele 74 de minute

Iar Perez s-a descurcat de minune. N-a luat gol în primele 74 de minute, iar colegii săi au marcat de două ori în primele 6 (Angileri 3, Alvarez 6). A încasat un gol cu un sfert de oră înainte de finalul timpului regulamentar, însă, apoi, a păstrat poarta intactă.

4 șuturi pe poartăa apărat Enzo Perez

River Plate, pe primul loc al grupei

Grație victoriei, River a urcat pe primul loc al grupei, 9 puncte, și o va câștiga dacă-n ultima etapă nu pierde cu Fluminense din Brazilia. Succesul e cu atât mai valoros cu cât River n-a avut nici măcar un jucător pe banca de rezerve.

Enzo Perez, vicecampion mondial cu Argentina în 2014, a jucat 86 de minute în finala pierdută acum 7 ani contra Germaniei (0-1 după prelungiri). Are 26 de selecții și un gol. La nivel de club, mijlocașul a jucat la Godoy Cruz, Estudiantes, Benfica, Valencia și River Plate. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus a cucerit Cupa Italiei! Victorie în finala cu Atalanta

Variantă neașteptată pentru Răzvan Lucescu! O fostă campioană a Europei îl vrea selecționer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează