GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  COSTA RICA

Tragedie la costaricani: selecționerul a aflat în timpul meciului că i-a murit secundul!

Erick Rodriguez
Erick Rodriguez

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 11:20 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 13:08

Erick Rodriguez, 49 de ani, secundul lui Claudio Vivas la naționala Costa Ricăi, a început să se simtă rău în cursul zborului spre Croația și a fost internat la Amsterdam, unde a decedat marți, în timp ce ”Los Ticos” disputau un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite (1-4). „Am aflat în prima repriză”, a dezvăluit Vivas.

Știrea a picat ca un trăsnet în timpul amicalului disputat de reprezentativa Costa Ricăi, marți, la Zagreb, împotriva naționalei Emiratelor Arabe Unite (1-4).

„Am aflat în prima repriză că mi-a murit secundul. Am încercat să fiu cât mai profesionist în a doua parte, pentru că trebuia să terminăm jocul. Erick Rodriguez mi-a fost un foarte bun prieten. Acestea sunt lucruri cu care cineva trebuie să se confrunte în viață, dar a fost ceva foarte trist și nefericit. Totul s-a întâmplat în mai puțin de 72 de ore" a dezvăluit selecționerul Claudio Vivas.

Vestea-șoc a dimineții » Elias Charalambous, pe lista unui colos european!
FCSB
Vestea-șoc a dimineții » Elias Charalambous, pe lista unui colos european!

Erick Rodriguez a început să se simtă rău în timpul zborului spre Croația

Erick Rodriguez, 49 de ani, a început să se simtă rău în timpul zborului de la Newcastle, unde „Los Ticos” întâlniseră Arabia Saudită (3-1), la Zagreb. Astfel că, în timpul escalei făcute la Amsterdam, s-a decis transportarea lui la o clinică locală, pentru o evaluare medicală amănunțită. Cu el a rămas și un reprezentant al Federației.

Erick Rodriguez a murit într-un spital din Amsterdam

Ulterior, duminică, Rodriguez a fost internat la spitalul OLVG, iar luni a ajuns și soția în Olanda. În ciuda îngrijirilor primite, starea sa de sănătate s-a înrăutățit la primele ore ale dimineții de marți, iar la 15:45, ora locală, a decedat.

„Regretăm cele întâmplate și, în același timp, lucrăm la toate detaliile pentru repatrierea corpului neînsuflețit, împreună cu ambasada Costa Ricăi în Țările de Jos", se arată în comunicatul publicat de Federație.

Rodríguez a antrenat mai multe echipe de club din Costa Rica în timpul carierei, precum și naționalele U-17 și U-23, înainte de a deveni secundul lui Claudio Vivas la reprezentativa A.

Citește și: 

Thomas Tuchel s-a luat de-o altă vedetă de la Bayern: „Este prea lent, dă prea multe pase laterale”

PSG și-a vândut cel mai vechi jucător! Transfer de 45 de milioane de euro în Golf

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează