GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA 86

33 de ani de la Sevilla // Jucătorii de la Steaua, premiați de Real! Ce au primit steliștii după finala Cupei Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 11:32

Victor Pițurcă dezvăluie la 33 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni că Real Madrid i-a premiat pe jucătorii Stelei.

"Ne-au aşteptat şi reprezentanţi de la Real Madrid. Chiar ne-au oferit o primă de joc, în contul unui turneu pe care l-am avut pe «Santiago Bernabeu» în perioada următoare. Au venit un reprezentant al clubului şi un român. Ne-au oferit câte 400-500 de dolari, nu mai ţinte minte. La tot lotul. Atunci 400-500 de dolari erau bani mulţi.

Cei mai fericiţi au fost cei de la Real Madrid Erau siguri că va câştiga Barcelona. Vă daţi seama câtă bucurie am adus suporterilor lui Real Madrid!”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

7 dezvăluiri ale unui 7 de legendă al Stelei despre 7 mai: Lăcă a povestit cum îl motiva Urruti, portarul Barcelonei, la penalty-uri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  07 Mai 2019, 17:27

Și nu i-a prins și închis nimeni pe cei de la Real Madrid? Dar Piți ca ofițer al armatei putea să primească astfel de premieri? A fost plătit impozitul aferent acelor sume? Glumesc, alte vremuri, alte realități.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează