GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BUGET

A fost stabilit bugetul pe 2017 » Ministerul Tineretului și Sportului, de două ori mai puțini bani decât televiziunea publică

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 13:41

Proiectul de buget pentru anul 2017, înaintat de Guvernul condus de Sorin Grindeanu, prevede reducerea fondurilor pentru Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) cu peste 9%.

Conform Hotnews, MTS ar urma să primească puțin peste 410 milioane de lei de la bugetul de stat și se numărăr printre ministerele cu bugete reduse față de anul trecut, alături de Ministerul Educației (reducere de 7,9%) sau de Ministerul Energiei. 

Pe de altă parte, Guvernul alocă televiziunii publice și radioului public 300 de milioane de euro, de aproape trei ori mai mult decât banii pentru MTS, conform informațiilor furnizate de Cătălin Tolontan.

Tot Hotnews informează că cea mai mare majorare a bugetului pentru TVR și RRA vizează "plăți efectuate în anii precedenți și achitate în acest an, capitol prin care se plătesc datoriile din anii trecuți".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  23 Ianuarie 2017, 17:31

Corect! MTS nu merita mai mult!

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  23 Ianuarie 2017, 17:09

sa faca macar un contract cu ELECTRONIC ARTS macar pe calculator sa se faca sport in scoli.... avem mai putin sportivi legitimati ca slovenia si belarus.... Doamne am crezut ca o data cu noul Guvern se va schimba ceva pentru copii nostrii in privinta asta. Sa nu investesti in educatie si in cercetare este egal cu avortul acestei societati si a intelectului nostru.... ne meritam un presedinte ca asta si restul de sub el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează