GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FITNESS

Antrenamente pe internet pentru fotbaliști » Cum să rămâi în formă de acasă

Ciprian Stoica în timpul unui exercițiu cu mingea
Ciprian Stoica în timpul unui exercițiu cu mingea

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 09:02

YouTuber-ul Ciprian Stoica a postat mai multe videoclipuri în ultimele săptămâni, prin care încearcă să îi ajute pe fotbaliști să rămână la un nivel optim din punctul de vedere al pregătirii fizice în această perioadă, când activitățile sportive sunt suspendate din cauza pandemiei de COVID-19.

  • Ciprian, fost jucător la Concordia Chiajna, Ștefănești, Popești Leordeni sau Viitorul Axintele, a creat canalul „Improved Football”, cu scopul de a le oferi tinerilor jucători sfaturi de care și el ar fi avut nevoie în perioada junioratului.

„Antrenament acasă pentru toate grupele musculare” sau „10 minute de antrenament la fotbal în casă” sunt doar câteva dintre clipurile în cadrul cărora Ciprian Stoica prezintă exerciții de tehnică, forță, mobilitate și recuperare.

Cum să rămâi în formă de acasă

În general, Ciprian se filmează exersând diverse execuții pe terenul de fotbal și încearcă să le explice urmăritorilor cum să lovească mingea corect, cum să execute mai bine un anumit procedeu sau cum să progreseze.

68.000 de abonațiare canalul „Improved Football” pe YouTube

VIDEO Cum se desfășoară antrenamentele la FCSB în plină pandemie de coronavirus

Citește mai multe știri de actualitate:

FCSB se întregește! Fundașul care îl laudă pe Gigi Becali revine în România și e gata de Liga Campionilor

CFR Cluj sau FCSB în UCL? Decizia anunțată azi de UEFA! Ce echipe din Liga 1 merg în Europa, dacă nu se va mai juca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dumitrugeorge9
dumitrugeorge9  •  24 Aprilie 2020, 15:35

O initiativa laudabila pentru ca Ciprian ajuta toti tinerii fotbalisti din Romania, inclusiv pe baiatul meu. Raspunde la fiecare mesaj, chiar daca are zeci de mii de comentarii si cand am avut nevoie de un sfat, mi-a raspuns de fiecare data. As dori ca acest om sa fie mult mai promovat pe pagina GSP, pentru ca sunt multi care ar putea beneficia de informatiile oferite de Ciprian, pentru care aproape toata lumea cere o suma de bani. Sanatate multa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează