GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STADION

Anunț surprinzător al lui Liviu Dragnea » În ce oraș din România ar urma să se construiască un stadion modern

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 18:32

Președintele PSD Liviu Dragnea a fost fost prezent azi, alături de baronul local Marian Oprișan, la inaugurarea unui bazin olimpic de înot și polo din Vrancea și a lansat și ipoteza surprinzătoare a construirii unui stadion modern în Focșani.

"Am vorbit despre stadion şi ştiu că vor fi discuţii, dar Focşaniul are nevoie de un stadion. Sunt două, dar unul trebuie să intre în program de modernizare şi să vadă guvernul ce e şi cu al doilea.

Dar un stadion va contribui la o schimbare, la ce se întâmplă acum în Focşani. E dorit de microbişti", a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Anunțul lui Dragnea este surprinzător, având în vedere faptul că CSM Focșani, singura echipă locală prezentă în primele 3 ligi din România, e abia pe locul 10 în seria C1 din Liga 3-a. 

Posibilitatea construirii unei arene la Focșani nu e însă singura idee care surprinde a celor de la Putere. Turnu Măgurele urmează să aibă un stadion nou de 2.000 de locuri, în timp ce Alexandria, reședinta județului Teleorman, ar putea avea la rândul său o arenă modernă în scurt timp. 

Un proiect aflat pe masa Ministerului Dezvoltării prevede construirea unei arene de circa 5.500 de locuri în Alexandria. Costurile ar urma să se ridice la 12 milioane de euro, de 4 ori mai mult decât la Turnu Măgurele, iar sumele de bani ar urma să vină de la aceeași Companie Națională de Investiții.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
octavyo
octavyo  •  30 Martie 2018, 19:45

Pai Burleanu e din Focsani de aia se face stadion acolo!

983732924972315
Soos Vilmos  •  30 Martie 2018, 12:32

Aveti dreptate sa cenzurat cele scrise, ca doar si voi sunteti ca o buda in fundul curtii.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Martie 2018, 07:54

De ce nu stadioane noi in orase cu traditie in fotbal : Pitesti, Timisoara, Constanta, Iasi, Targoviste, Iasi , Galati, Oradea samd. De ce tot in orase mici, fara suporteri si fara traditie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close