GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MTS

Bogdan Matei // VIDEO Ofsaid mare! Replică halucinantă a ministrului Tineretului și Sportului în timpul dezbaterilor pe buget din Parlament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 09:13

Gafă uluitoare în timpul dezbaterilor pe buget din Parlament. Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, s-a făcut de râs în timpul discuțiilor: n-a știut cine e secretarul de stat cu care, teoretic, trebuia să se consulte la alcătuirea bugetului pentru sport.

Înaintea dezbaterilor, Bogdan Matei trebuia să se consulte cu Daniela Pescariu, secretar de stat la Ministerul de Finanțe, pentru a stabili bugetul MTS. Ministrul nu știa însă cine este persoana cu care ar fi trebuit să colaboreze!

Dialog din timpul dezbaterilor:

Claudiu Năsui (deputat USR): Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?

Bogdan Matei: Cine este doamna Pescaru?

Claudiu Năsui (deputat USR): Doamna din stânga dumneavoastră cu care, în teorie, aţi făcut bugetul.

Secretarul de stat, aflată chiar lângă ministru, a izbucnit în râs în momentul în care a întrebarea acestuia. Conform Libertatea, opoziția a vrut să ştie de ce bugetul de cheltuieli pentru bunuri şi servicii s-a majorat de la două milioane la 60 de milioane de lei. Membrii opoziției își doreau să afle la ședință dacă indemnizațiile sportivilor olimpice au fost sau nu micșorate.

„Habar nu are nici dacă are sau nu bani”

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, l-a criticat în termeni duri pe Bogdan Matei într-o postare pe contul său de facebook:

Vreți să înțelegeți în doar 10 secunde cum se face Bugetul României în 2019 ? Vă uitați la acest filmuleț în care Ministrul Tineretului și Sportului (nu știe nimeni cum îl cheamă) este întrebat dacă știe că s-au tăiat banii de la indemnizațiile sportivilor olimpici și dacă informațiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finanțe încă din 2014 și este singurul om din Guvern care mai știe cu adevărat ce înseamnă Buget - și Dl. Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru, nici dacă are sau nu bani de indemnizații! Guvernul 4D (Dragnea, Dăncila, Darius = Dezastru) asa funcționează!”.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mioriticul
mioriticul  •  13 Februarie 2019, 13:00
Postat de genius pe 13 Februarie 2019, 12:03

Ce legatura are o stire sportiva cu una cu tenta politica??? Clasic pentru gsp!

Nu se poate compara cu sumedenia de știri becalifere, 100% din domeniul sportului.

dubluv
dubluv  •  13 Februarie 2019, 12:53
Postat de paiazze pe 13 Februarie 2019, 10:56

Asa e, toate maimutele astea care ne conduc sunt de fapt corecte si au chiar si timp de glumite si ironii. In fond, de ce nu? Totul e minunat in tara asta, doar "agenturilii straine ne vrea raul", da' ne apara PSD-ul cel bun si deloc comunist. Esti ruda cu nenea asta?

nu, deloc, am aceeasi sila de ei pe care o ai si tu. Nu am zis nimic de lauda la adresa lor (ca nu am innebunit, stiu ca sunt varza cu totii), am spus doar ca filmuletul a fost interpretat gresit.

genius
genius  •  13 Februarie 2019, 12:03

Ce legatura are o stire sportiva cu una cu tenta politica??? Clasic pentru gsp!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează