GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GEST

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul căruia i-a luat casă: „A cheltuit toți banii și s-a întors în sărăcia aia”

Imagine de arhivă cu Moroșanu și familia lui Sergiu
Imagine de arhivă cu Moroșanu și familia lui Sergiu

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 12:35 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 12:52

Cătălin Moroșanu (37 de ani) a dezvăluit în această dimineață că e supărat pe Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul căruia luptătorul i-a cumpărat o casă la începutul pandemiei de coronavirus. 

Fostul kick-boxer spune că a încercat să-i ofere acestuia un loc de muncă, dar Sergiu nici măcar nu i-a mai răspuns la telefon. 

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii.. .avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. 

Am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu apoi că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a mărturisit Cătălin Moroșanu, conform as.ro

Sergiu Ion Ciobotariu a ajuns cunoscut în România după ce a călărit 40 de kilometri până la maternitatea din Iași pentru a-și vedea copilul nou-născut în timpul pandemiei de coronavirus. Imediat după acel gest, la începutul lui aprilie 2020, Cătălin Moroșanu (35 de ani) i-a cumpărat o casă, prin intermediul donațiilor.

Ce a primit Sergiu Ion Ciobotariu de la Moroșanu

  • Casa făcută cadou de Cătălin Moroșanu a costat 37.000 de euro și a fost achiziționată din banii strânși din donații.
  • Diferența de 5.600 de euro, până la suma totală generată din donații, a rămas tot la Sergiu și familia sa, pentru „a-l ajuta în startul unei noi vieți”.
  • Casa este prevăzută cu trei camere și o bucătărie. „Îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente”, a scris atunci Moroșanu.

L-am văzut pe Sergiu că are bun simț, am văzut în ce condiții trăiește și am vrut să strâng bani ca să aibă o casă. Am demarat o campanie, m-am implicat. În două săptămâni și jumătate am strâns 42.000 de euro. A fost o campanie foarte, foarte mare. Le mulțumesc tuturor celor care au donat. Eu mă gândeam că strângem 10.000 de euro. El nici nu știa să scrie sau să citească. Când a semnat contractul de vânzare-cumpărare a pus amprenta, ca în filme. I-am făcut casă și i-am lăsat și 5.000 de euro în cont. I-am zis să țină de bani, să aibă grijă, să plătească tot - Cătălin Moroșanu, în august 2020, la GSP LIVE

VIDEO Poveste amuzantă a lui Moroșanu de pe Giulești: "Ai văzut tu vreodată vreun moldovean care ține cu Rapid?!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Dinamo a adus preotul la stadion înaintea primului antrenament al lui Rednic

FOTO / UPDATE FCU Craiova și-a inaugurat baza de 12 milioane de euro » Imagini din noua casă: „Mai tare decât a lui Bayern!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
smdb
smdb  •  30 Septembrie 2021, 13:31

Cu hei-rup, donatii alea unor naivi, vai de mine, ii cumpar casa, il angajez, wow, super mega cool, ce emotionant, ce viata de film, imi da o lacrima.... cu asa ceva nu schimbi soarta unui om ca tanarul calaret *** Toate actiunile aste inspirate din filme cu happy-end si izvorate din naivitatea unor oameni marinimosi pana la urma, sunt, aproape fara exceptie, sortite esecului. Sa le faci viata unor amarati de genul asta mai buna necesita un efort considerabil, colectiv, mai ales din parte "alesilor". "Raul" trebuie schimbat de la radacina, nu de la muguri sau frunze. Si solutia e una singura, EDUCATIA. Un sistem de educatie performant e singurul care poate sa le faca viata amaratilor mai buna. Dar asta e o solutie pe termen lung, necesita munca, nu e cool, nu e wow, nu se intampla de pe o zi pe alta ca-n filme, si mai ales, nu depinde doar de mine, de tine sau de Morosanu. Depinde cel mai mult de "alesi", ori ei, dragutii de ei, au alte preocupari, bine stiute, nu bunastarea si evolutia societatii romanesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reteleanu
reteleanu  •  30 Septembrie 2021, 12:56

ei, era un baiat simplu, au tras toti de el, va dati seama. oricum, ramane gestul lui de cowboy si cel de generozitate al morosanului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează