GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI // Unde se duc banii de transferuri de la FCSB » Gigi Becali recunoaște: "Am dat și eu două milioane, e cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 13:53

Astăzi a avut loc ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, construcția uriașă din București care nu a fost încă finalizată.

Câteva mii de oameni s-au adunat astăzi în fața Catedralei Mântuirii Neamului pentru slujba de sfințire a altarului lăcașului de cult. Printre ei s-a aflat Cosmin Olăroiu, antrenorul chinezilor de la Jiangsu Suning, dar și Gigi Becali, finanțatorul FCSB.


*Sursă foto: sport.ro

Prezent la slujbă, Gigi Becali a lăudat construcția, mărturisind că a și donat o sumă importantă de bani: "E cea mai mare realizare a României din ultima sută de ani. Am dat şi eu două milioane de euro la început, când nici nu era proiectul măcar", a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.

110.000.000 €au fost cheltuiți până acum în construcția Catedralei de la București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Noiembrie 2018, 17:52
Postat de onduku pe 25 Noiembrie 2018, 15:58

Mai e putin, vai de sufletele voastre! Cine s-a opus la catedrala nu este crestin. Mai rau este ca nici nu-si pretuieste majoritatea fratilor romani si nici nu intelege istoria Romaniei. Ba mai mult, BOR in istoria ei a facut numai bine poporului roman.

Daaa, pe principiul : "Banul e ochiul Necuratului" deci hai sa-i curatam pe romani de bani. Ultimii 20 de ani in tara asta s-au construit doar baruri si biserici. Ce conteaza ca nu avem sanatate, invatamant su infrastructura...ergem la biserica sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea sanatate, minte si de toate iar cel ce nu primeste poate sa mearga in bodega de peste drum sa-si innece amarul.

alegsandru
alegsandru  •  25 Noiembrie 2018, 16:30
Postat de mrtweaks pe 25 Noiembrie 2018, 16:25

Monstruozitatea aia mai lipsea, ca in rest avem de toate. Tara de tembeli!

#boicot ?

mrtweaks
mrtweaks  •  25 Noiembrie 2018, 16:25

Monstruozitatea aia mai lipsea, ca in rest avem de toate. Tara de tembeli!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează