GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

EXCLUSIV // VIDEO Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”

Ionuț și Robert Negoiță / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Ionuț și Robert Negoiță / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de , , - Publicat miercuri, 06 martie 2024 15:51 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 19:01

În urmă cu o lună, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, făcea vâlvă cu declarația în care mărturisea că și-a cumpărat mâncare pentru trei zile cu doar 46 de lei. Gazeta l-a întrebat pe Ionuț Negoiță, fratele edilului, fost patron la Dinamo, câți bani lasă la o ieșire banală la supermarket.

La aproape patru ani de când a renunțat să mai investească la Dinamo, businessman-ul Ionuț Negoiță s-a reinventat.

S-a distanțat de fotbal și și-a consolidat afacerile în domeniul imobiliar, devenind între timp CEO-ul unei cunoscute companii de dezvoltări din Capitală. Cu ce-și ocupă el timpul în afara afacerilor?

La 50 de ani, pe care i-a împlinit în ianuarie, Ionuț Negoiță, între 2013 și 2020 finanțator la Dinamo, într-una dintre cele mai modeste perioade din istoria clubului, se laudă că joacă fotbal de două ori pe săptămână și că face tot posibilul pentru a rămâne în cea mai bună formă fizică posibilă.

Fostul prim-ministru al României, interviu exploziv în ziua în care Simona Halep și-a aflat verdictul: „Ce să facă, să umble cu chimistul după ea? S-a dat pe mâna ăluia...” + Le arată obrazul românilor anti-Halep
SIMONA HALEP
Fostul prim-ministru al României, interviu exploziv în ziua în care Simona Halep și-a aflat verdictul: „Ce să facă, să umble cu chimistul după ea? S-a dat pe mâna ăluia...” + Le arată obrazul românilor anti-Halep

Iar când a fost întrebat de afirmația fratelui-primar și cum stau lucrurile în ceea ce-l privește, fostul patron din Ștefan cel Mare a oferit un răspuns categoric.

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul șef de la Dinamo recunoaște: „N-am mai fost de mult la supermarket”

Iată cum a răspuns acesta la întrebarea: „Câți bani lasă Ionuț Negoiță la o ieșire banală la supermarket?”:

Trebuie să recunosc că n-am mai fost de mult la supermarket, dar mă comport și mănânc normal, nu fac excese de niciun fel. În cazul lui, e adevărat. E foarte în viteză tot timpul și nu face o pasiune din mâncare, e doar o necesitate. Iar eu nu sunt departe...

E o vorbă, nu trăim ca să mâncăm, mâncăm ca să trăim. Și se vede și pe noi că nu mâncăm mult. Dacă făceam o pasiune din asta, se vedea.

Repet, nu a dezinformat cu nimic când a zis cât cheltuie pe mâncare”, a declarat Ionuț Negoiță, în interviul acordat reporterilor GSP.ro.

Robert Negoiță s-a lăudat că mănâncă trei zile din cumpărăturile făcute cu 46 lei

Primarul Sectorului 3 afirma în urmă cu o lună, într-un interviu acordat la Kanal D, că este extrem de econom, prezentându-le jurnaliștilor cum a arătat lista sa de cumpărături și ce și-a putut cumpăra cu 46 lei.

„Vă spun exact ce am cumpărat de 46 de lei: două pâini, două sticle de lapte și două caserole, una cu humus și una cu fasole bătută.

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”
Robert Negoiță / Sursă foto: Facebook

(...) Vă asigur că am mai puțin de 70 de kilograme și nu îmi e ușor, fiindcă sunt un pofticios. Fac și post intermitent. De cele mai multe ori mănânc o dată pe zi”, spunea edilul, care și-a completat declarațiile la câteva zile distanță, la Antena 3 CNN.

„Mănânc puțin și foarte simplu. (…) Pare puțin credibil, dar cei care mă cunosc știu modul meu de viață”, a punctat Robert Negoiță.

Imobiliare sau fotbal? Ionuț Negoiță a dat răspunsul pe loc: „Mă regăsesc în business, e un domeniu mult mai matematic”

GSP l-a mai întrebat pe Ionuț Negoiță în ce ipostază se simte mai confortabil, cea de jucător în piața imobiliară sau cea de om de fotbal:

„Cu siguranță, în business mă regăsesc. Sunt în business, n-am plecat niciodată. Într-adevăr, când am fost în fotbal am consumat foarte mult timp pentru Dinamo și am neglijat, oarecum [afacerile], în afară de banii cheltuiți, pierduți la Dinamo.

Dar mă regăsesc aici, e un domeniu mult mai matematic și mai serios, mai solid decât fotbalul.

Fotbalul, oriunde ar fi el, e la fel ca mingea, rotundă, e mai greu... Dar asta nu înseamnă că nu pot fi făcute lucrurile într-o variantă profesionistă. Din păcate, în România nu prea ai cu cine, ceea ce e păcat, dar vedem că fotbalul românesc cel multă rămâne pe loc, dacă nu scade în valoare”.

Câți bani lasă Ionuț Negoiță la cumpărături? Fostul patron de la Dinamo surprinde, după ce fratele-primar s-a lăudat că mănâncă 3 zile cu doar 46 lei: „Se vede pe noi”
Ionuț Negoiță, în interviul acordat Gazetei / Sursă foto: Ionuț Iordache
Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”

EXCLUSIV // VIDEO Negoiță n-are milă de acționarii „câinilor”: „Nu știu cât înțeleg «fenomenul Dinamo»! N-am văzut nimic, doar supraviețuire!” » Mesaj pentru Voicu și Nicolescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  06 Martie 2024, 22:40

2 mici si o bere

manx
manx  •  06 Martie 2024, 17:13

Cum credeti ca se face avere? Asa a putut sa puna atât de multi bani deoparte. Cred ca doarme cu tevile tur/retur de la încalzirea apartamentului luate-n brate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează