GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COMUNICAT

Comunicat oficial: unde se va construi, de fapt, stadionul de 12 milioane de euro din Alexandria

Locuitorii din Alexandria vor avea și ei o bijuterie de stadion, chiar dacă la scară mai mică decât cel din Craiova. FOTO: Alex Nicodim
Locuitorii din Alexandria vor avea și ei o bijuterie de stadion, chiar dacă la scară mai mică decât cel din Craiova. FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 14:17

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a dezmințit informațiile apărute ieri pe pagina de facebook "Alexandria, Teleorman, România", conform cărora viitorul stadion din Alexandria ar urma să fie construit în locul unui parc.

"Ca urmare a manipulării grosolane și a încercării de discreditare a proiectului privind construirea unui complex sportiv în muncipiul Alexandria, lansată în cadrul unei comunități online, primarul Victor Drăgușin face următoarele precizări:

"Administratorul comunității a preluat o fotografie de pe internet, nu a verificat cui aparține fotografia și nici ce reprezintă ea, nu a sunat la Primărie să verifice informațiile, la firma pe care o «acuza» că a realizat proiectul și nici la CNI sau MDRAP.

Ceea ce s-a postat ca fiind «stadionul» din Alexandria este în realitate o parte din lucrarea de diplomă a arhitecutului Adrian Ghiță, iar firma nominalizată nu are legătură cu proiectul «Complex sportiv în Municipiul Alexandria», cel aflat în dezbatere publică. 

Primăria Alexandria nu a comandat niciodată un studiu pentru construirea unui stadion, mai ales pe unteren care este supus exclusiv regimului silvic. Pădurea Vedea este proiectul meu, realizat din banii comunității, pentru comunitate și nimic nu se taie, nimic nuse defrișeză, acolor efacem o pădure.

Complexul sportiv va fi construit pe actuala locație a stadionului, este un proiect tip al CNI și dacă acest complex nu se va face la Alexandria, se va face în altă localitate și altă comunitate va nemeficia. Vă mulțumesc pentru înțelegere"   comunicat emis de Primăria Alexandria. 

Alexandria este în cărți pentru construirea unui stadion de fotbal modern, în cadrul unei investiții care ar putea depăși suma de 12 milioane de euro.

Proiectul se află pe masa Ministerului Dezvoltării, lucrările ar urma să dureze timp de 18 luni, iar arena ar trebui să aibă o capacitate de 5.500 de locuri.

untitled

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close