GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

Cosmin Olăroiu, investiție uriașă în România! Peste 20 de milioane de euro într-un proiect fabulos

Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China
Cosmin Olăroiu antrenează în prezent în China

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:55 / Actualizat duminica, 09 august 2020 21:28

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în China, la Jiangsu Suning, a ales să realizeze o investiție importantă în România: un complex de locuințe de lux, pe malul Mării Negre.

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a investit peste 20 de milioane de euro într-un proiect de lux în Mamaia, în care colaborează cu arhitectul Daniel Ciocăzanu. Complexul de locuințe a fost ridicat chiar pe amplasamentul fostului hotel Mamaia, informează Look Sport.

Olăroiu a mărturisit pentru sursa citată faptul că experiența avută în afara țării, unde antrenează de ani buni, l-a făcut să își dorească să aducă câte ceva din lucrurile frumoase de acolo și la noi în țară. „Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. 

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă: „I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!”

Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulți în România”, a spus acesta.

Dani Olăroiu, adevăratul patron

Cosmin Olăroiu a dezvăluit faptul că singurul său rol în această afacere este acela de purtător de cuvânt, patron fiind fiul său, Dani.

„Afacerile nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit, acela va merge la devăratul patron. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit. E profitul lui, banii merg la el, nu la mine, la fiul meu (n.red. Dani Olăroiu)”, a spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu antrenează în China din 2018, atunci când a preluat-o pe Jiangsu Suning. Înainte de asta, tehnicianul român s-a aflat la cârma unor echipe din Emiratele Arabe Unite, Qatar și Arabia Saudită.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu iese la atac după acuzele de blat și arată cu degetul spre Dinamo: „Noi nu v-am acuzat atunci! Vă ascundeți incompetența pe spatele nostru”

Cine merge Europa League dacă se oprește Cupa României? Răzvan Burleanu a lămurit situația: „Avem un scenariu pregătit”

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (34)
cornelconasu
cornelconasu  •  18 Iunie 2020, 22:25

Ce dracu or fi văzut ăștia toți la matahala asta ca antrenor nu știu !? Dacă îi dai o echipă din liga a II-a dintr-un campionat puternic , o retrogradează ! Îi păcăleste pe fraierii ăia care habar nu au !

univ_craiova1
univ_craiova1  •  18 Iunie 2020, 22:09

O groaza de "saraci" în tara asta cu milioane de euro în cont și nu au făcut nimic pentru tara asta. Niciunul! Hai sa zicem de Becali ca a mai ajutat pe ici pe colo câte o familie cu bani s.a. Dar în rest jaleee! Sa fi avut banii lui Țiriac! Pai luam Dinamo și jucam în grupele ucl cu ea în fiecare sezon și dominam liga 1 ani la rand iar pe lângă asta făceam un superb stadion sa fie al meu. *** la fel porumboiu la fel, Borcea nu mai zic au milioane în cont și nu au relizat nici 10% pe cât ar trb sa o facă pentru tara lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  18 Iunie 2020, 22:01

Și când te gândești că cu un efort mic în plata biletului de avion pleci în Thailanda, Bali, mult mai ieftine decât litoralul romanesc, ma întreb oare ce este în capul lui sa investească aici unde va avea 100-200 de euro cel puțin pe o cameră dublă/seară. Iar în Thailanda azi găsești camere duble în hotel de 5 stele cu 30 40 de euro, iar în România tot azi sunt 200 de euro camera pe noapte. :)))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează