GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CADOU

Dezvăluirea unui tabloid: Gică Popescu, supercadou de 100.000 de euro pentru soția Luminița!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 12:25

Au trecut doi ani de când Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale, a fost eliberat din închisoare, după ce a ispășit un an și 8 luni din pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor.

"Baciul", în prezent consilierul Minstrului Sportului Ioana Bran, petrece acum foarte mult timp alături de familie și încearcă să le satisfacă apropiaților fiecare dorință.

Gică Popescu i-a făcut soției sale Luminița un cadou în valoare de 100.000 de euro, un Porsche Cayenne de ultimă generație, a dezvăluit tabloidul Spy News. 

Câteva date despre noul Porsche Cayenne: 

  • Prețul de pornire al noului Porsche Cayenne începe de la 77.700 de euro, dar cele mai performante variante ale mașinii ajung până la 141.000 de euro. 
  • Bolidul are 340 de cai putere și ajunge la 100 km/h în doar 5.9 secunde.
  • Volumul portbagajului este acum de 770 litri – o creștere de 100 litri față de modelul precedent.
  • Noul Cayenne cântărește cu până la 65 de kilograme mai puțin decât predecesorul său. (sursa: automarket.ro)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Noiembrie 2018, 19:12

Încă ceva : în acea funcţie guvernamentală nu primeşte nici un ban, a refuzat salarizarea ! Ceva greu de înţeles pentru voi...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Noiembrie 2018, 19:10

Comentarii de frustraţi neinformaţi ! 1. GP a fost doar naiv şi neinformat : a plătit taxele de transfer în Turcia, neştiind că nu exista un Acord împotriva dublei impuneri şi că trebuia să achite taxele şi în România. Fraţii Becali şi contabilii nu i-au spus iar când a aflat, a achitat din banii lui. El nici nu avea drept de decizie în firma de impresariat...2. Procurorii au cerut condamnarea cu suspendare, ştiind că fusese cerută de Băsescu, la pachet cu Gigi Becali, pe care voia să se răzbune. De fapt, UE deschisese infringement (sunt sigură că nu ştiţi ce înseamnă !) pentru Justiţie contra României iar Băsescu a vrut să arate că în România aceasta funcţionează indiferent de persoană, chiar şi împotriva fostului căpitan al Barcelonei...Cum judecătoarele (şi şefii lor) fuseseră numite de Băsescu, şi-au făcut "datoria"...3. În 1994, GP a oferit 2 mil. dol. ca să preia managementul UCva iar atunci abia era la Eindhoven. Cum poate fi comparat cu profesorii, când el a câştigat 10-15 mil. dol. din fotbal ?! Numai din salarii. 4. Încă o tâmpenie : "ajuns intr-o functie guvernamentala fara a avea calificarile profesionale necesare fisei postului" - a fost pus ministru de Finanţe sau într-un domeniu în care se pricepe ? Sunteţi penibili şi mă faceţi să pierd timpul cu voi !!!

doze
doze  •  07 Noiembrie 2018, 18:47
Postat de adymartianul pe 07 Noiembrie 2018, 14:13

Cine te-a mintit?

cifrele de la impozite si taxe. vezi ca toate afacerile pe care le-a avut, au dat faliment. asta, daca nu cumva continua cu vechile practici, cu hotiile, acum ajuns intr-o functie guvernamentala fara a avea calificarile profesionale necesare fisei postului

Vezi toate comentariile (6)
Comentează