GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Din fotbal în politică? Tibor Selymes, cu iubita la conferința PSD Iași! Ce legătură are cu partidul

Tibor Selymes // FOTO: Libertatea +9   FOTO
Tibor Selymes // FOTO: Libertatea

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 14:48

Tibor Selymes, fostul director sportiv al ieșenilor, a fost văzut la conferința PSD de la Iași, dar susține că e apolitic și că doar a dat curs „invitației unui prieten”. Foarte probabil, fostul fundaș stânga s-a referit la iubita lui, Laura Sandu, care are legături în partidul aflat la putere.

Printre participanții la Conferința Extraordinară a PSD, ținută sâmbătă la Iași, s-a aflat și Tibor Selymes, 48 de ani. Prezența lui în sală n-a trecut neobservată și a lăsat loc de speculații, potrivit cărora fostul director sportiv al Politehnicii s-ar gândi la o carieră politică, dacă în fotbal tot a fost tras, pentru o perioadă de timp, pe linie moartă.

Tibor Selymes: „Sunt apolitic”

Contactat ieri, Selymes a negat însă că s-ar gândi să intre în rândurile membrilor partidului aflat la putere.

„Eu sunt apolitic. Și să știți că am mai participat la astfel de evenimente, inclusiv la UDMR. Am prieteni în toate partidele, iar acum n-am făcut decât să dau curs invitației unui prieten. Dacă sunt invitat de PNL, mă duc și acolo, n-am nicio problemă”, a declarat Selymes.

Sursele Gazetei susțin însă că respectivul „prieten” e chiar iubita fostului internațional, Laura Sandu. Femeia de afaceri din Iași împreună cu care a înființat firma Tactic Step este cea care are legături în PSD.

„Dar să știți că și Laura e apolitică. După cum spuneam, avem cunoștințe în toate partidele. Sunt peste tot și oameni deosebiți, la fel cum sunt și oameni de-o calitate îndoielnică", a adăugat fostul fundaș.

tibor selymes laura sandu 2

„Cu Poli mă judec”

Membru al echipei cu care directorul general Horia Sabo a venit vara trecută la Iași, Selymes contestă în instanță decizia Comitetului Director de a-i desface contractul de muncă. „Din punctul meu de vedere, este ilegal ce au făcut, așa că mă judec cu clubul. O să vedem ce stabilește instanța”, a comentat fostul mare internațional. 

1.200 €net lunar era salariul lui Selymes la Poli. Surse din cadrul clubului afirmă însă că venitul total era de aproximativ 3.000 de euro pe lună

Vezi și:

VIDEO Vasile Cîtea, președintele Federației de Box, reacție agresivă la adresa unui protestatar, la mitingul din Iași al lui Liviu Dragnea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
reteleanu
reteleanu  •  24 Aprilie 2019, 16:33

selimes voteaza cu partidul care va castiga alegerile. baaa, da' nu mai intru pe celalalt ziar de sport din cauza politicii si dau aici numai de stiri legate de politica?!

jaleimensa
jaleimensa  •  24 Aprilie 2019, 16:15

Udemerist simpatic :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Aprilie 2019, 15:59
Postat de saramago pe 24 Aprilie 2019, 15:23

Poate apartinic, dragă Tibi. Apolitic e cel total dezinteresat de politică, care nici măcar nu se sinchisește să meargă la vot !

Selimeș este apolitic, abăutor, afumător și afemeiat?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează