GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DRAMĂ

Drama prin care trece o tânără fotbalistă a României! Daniel Niculae, Mutu, Gardoș și Stanciu au sărit în ajutor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 11:57

Georgiana Onea este o tânără fotbalistă din comuna Păunești. Până de curând a îmbrăcat tricoul lui FC Onești, însă o veste cruntă a stopat, pentru moment, cariera.

Ceea ce medicii spuneau la început că este doar o entorsă și că va trece, s-a dovedit a fi o tumoră, un cancer osos. Are nevoie de o intervenție chirurgicală care nu poate fi făcută decât în străinătate.

Intervenția costă 25.000 de euro, bani de care familia fetei nu dispune. În ajutorul ei au sărit mai mulți tineri care au demarat o campanie.

Adună tricouri de la fotbaliști importanți ai țării pe care le scot apoi la licitație pe pagina de Facebook Uniți prin fotbal. La cel al lui Nicolae Stanciu a licitat chiar și Florin Gardoș, care la rândul său a donat tricoul.

Cine dorește să o ajute în afara campaniei, o poate face în contul deschis pe numele mamei, Onea Mariana Lăcrămioara, la Banca Transilvania, RO69BTRLRONCRT0424008501.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close