GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO BILD

Drum expres Craiova - Pitești » Când va fi gata, de fapt? Verdictul specialiștilor: "Nu vă bucurați prea tare"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 13:45

Specialiștii revistei Auto Bild explică astăzi ce înseamnă, cât va costa și când ar putea fi gata drumul expres Craiova - Pitești, după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat luni că a atribuit primele contracte pentru executarea acestuia.  

Mai scump și mai îngust decât o autostradă

"Nu vă bucurați prea tare, deoarece CNAIR a semnat contracte doar pentru primele două tronsoane ale acestui drum expres, care vor lega Craiova de Slatina. Mai trebuie realizată apoi legătura cu Autostrada A1, așteptată cu sufletul la gură atât de angajații Ford Craiova, cât și de toți locuitorii din acea zonă a țării", avertizează jurnaliștii de la auto-bild.ro, care avansează și data la care am putea circula în sfârșit pe noua șosea. 

Articolul integral poate fi citit AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează