GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREȘEDINȚIE UE

Duckadam a reacționat după ce Donald Tusk l-a pomenit în discursul de la Ateneul Român: „Sunt foarte emoționat”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 22:54

Helmuth Duckadam (59 de ani), președintele de imagine al Stelei, s-a declarat emoționat după ce polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, l-a oferit drept exemplu românilor în discursul ținut azi, la Ateneul Român, la ceremonia în care România a preluat președinția Consiliului Uniunii Europene.

„Am văzut cu familia evenimentul. Am fost surprins pe finalul discursului, când mi s-a pomenit numele. Nici prin cap nu-mi trecea că va spune asta!

Sunt foarte mândru și foarte fericit că mi se pomenește numele la un asemenea nivel. Sunt foarte emoționat! Mi s-a părut un moment unic și de aceea m-am uitat la acest eveniment, chiar dacă nu mă mai interesează politica.

Nu, nu am fost invitat la acest eveniment. Dacă aș fi fost acolo, emoțiile ar fi fost foarte mari! Mă bucur că și după 33 de ani performanța Stelei este apreciată. Sper că se vor găsi resurse pentru a ajuta sportul românesc, pentru că am decăzut”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Donald Tusk, președintele Consiliului European, discurs MEMORABIL în limba română la Ateneu: „Români, apărați statul de drept la fel ca Duckadam la Sevilla!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
859779594095355
Nick Rasu  •  11 Ianuarie 2019, 12:10

A ascultat discursul cu Familia...tare rau de tot...el traieste in Romania si familia lui e in America...un tradator prost.. FCSB nu e Steaua...te-ai vandut ca un prost la un oier

vladut12
vladut12  •  11 Ianuarie 2019, 11:59
Postat de bufnila pe 11 Ianuarie 2019, 01:19

Pacat ca acum lucreaza la FCSB. Foarte bine pentru el, are un venit, dar era mai placut daca Steaua era in prima liga si ar fi putut lucra pentru echipa la care a jucat.

Steaua a fost intotdeaua in prima liga. FCSB, Steaua, spune-i tu cum vrei. Pentru milioane de oameni e Steaua!

euroautotech
euroautotech  •  11 Ianuarie 2019, 08:29
Postat de cj666 pe 11 Ianuarie 2019, 07:18

Problema voastra a astora 3-4 spalati pe creier care repetatii prostia asta e nu ca sunteti singurii care spun asta ci ca instantele spun ca nu e asa. Motiv pentru care v-au si luat palmaresul Stelei pri hotararare judecatoreasca. In rest numai de bine, visati la cai verzi pe pereti si numarati mioare.

Dacă Becali a cumpărat Clubul de Fotbal Steaua de la Armată ilegal, nu înseamnă că actuala FCSB nu e aceeași cu Steaua "vândută" lui Becali. Și să nu zici că nu ai mai auzit de judecători corupți, sau care lucrează sub îndrumare politică. Eu cred că toate aceste cazuri de cluburi de tradiție și cu suporteri pătimași, care dispar și apoi revin ca și clone, ori finanțate de suporteri, au ca scop îndepărtarea unor lucruri cu care noi ne identificăm, și care ne unesc. Sper că am reușit să mă fac înțeles.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează