GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALERIE FOTO

Elizabeth Chihaia, pregătită să revină în ring! » Ce contract a semnat luptătoarea cu origini româneşti

Elizabeth Chihaia (foto: Instagram @realscarlettbordeaux) +28   FOTO
Elizabeth Chihaia (foto: Instagram @realscarlettbordeaux)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 12:54 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 13:32

Elizabeth Chihaia, luptătoarea de origine română, este pregătită să revină în wrestlingul de peste Ocean. 

Eliminată din promoția World Wrestling Entertainment (WWE), aceasta ar putea să se întoarcă pe micile ecrane în următoarea perioadă. 

+24 FOTO

Se întoarce Elizabeth Chihaia

În luna noiembrie a anului trecut, Elizabeth Chihaia a fost dată afară de la WWE, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta compania. Nici iubitul acesteia, Karrion Kross, nu a scăpat. La trei luni distanță, cei doi sunt pregățiți să revină. Aceștia urmează să se alăture promoției americane „All Elite Wrestling Dynamite”, una dintre cele mai cunoscute promoții din State. 

Cei doi nu au declarat încă oficial că au ajuns la un numitor comun cu AEW Dynamite, dar președintele companiei, Tony Khan, a recunoscut că se află în tratative cu mai multe nume și că va obține câteva „semnături uriașe”, așa cum relatează wrestlinginc.com.

Ce concurenţă pentru Diletta Leotta! Apariţie de senzaţie pe marginea terenului la Derby della Madonnina: „Ce adrenalină! Sunt binecuvântată!”
SERIE A
Ce concurenţă pentru Diletta Leotta! Apariţie de senzaţie pe marginea terenului la Derby della Madonnina: „Ce adrenalină! Sunt binecuvântată!”

Cine este Elizabeth Chihaia

Elizabeth Chihaia este o sportivă de origine română care a luptat timp de aproximativ un an și jumătate în WWE NXT. Aceasta a fost considerată una dintre cele mai frumoase luptătoare din circuit. Născută la Chicago, Elizabeth a locuit până la patru ani în România, acolo unde a fost crescută de bunici. Practică wrestling din anul 2012, iar în tot acest timp a devenit din ce în ce mai apreciată, având nu mai puțin de 650.000 de fani pe Instagram.

Citește și:

Sportiva acuzată că se îmbracă prea provocator le răspunde contestatarilor: „Nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul”

Cea mai sexy şi mai rebelă fotbalistă a început o activitate care a îmbogăţit-o: „Mi-a schimbat complet viața” » Ce conţinea filmuleţul care a obligat-o să-şi încheie cariera de pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dododudau
dododudau  •  10 Februarie 2022, 02:45

Nu e rau deloc ca se intoarce! Sa aiba vreun grad de rudenie cu Romulus Chihaia, fostul jucator al Sportului, sosia lui Michael Paré?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează