GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Decizie inexplicabilă: jucătorul care și-a desfigurat un adversar în Liga Elitelor a primit o suspendare minimă!

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 16:22

Emisiunea GSP LIVE de joi l-a avut invitat pe Robert Popescu, jucătorul de 15 ani al juniorilor de la Clinceni. Acesta a fost desfigurat de un adversar în timpul unui meci din Liga Elitelor cu Concordia Chiajna, iar azi a povestit în direct experiența terifiantă prin care a trăit. 

La scurt timp după finalul emisiunii și după ce cazul a primit mediatizarea cuvenită, a venit și decizia comisiilor în privința agresorului Florin Nuțescu, fotbalist la Concordia Chiajna. 

Pe lângă o amendă infimă, 200 de lei, acesta a fost suspendat pentru 10 etape, o decizie mult prea blândă având în vedere gravitatea faptelor sale. Aceasta era pedeapsa minimă pentru o astfel de vătămare gravă, conform regulamentelor în vigoare. 

Ce a spus juniorul Robert Popescu azi la GSP LIVE

Conctactat de GSP.ro, tatăl băiatului vătămat, prezent la rândul lui azi în studioul GSP LIVE, s-a arătat nemulțumit de pedeapsa mult prea îngăduitoare primită de cel care i-a agresat fiul. 

În timpul emisiunii, acesta spusese că se așteaptă ca agresorul să fie exclus din sport: "Din ce am văzut, acest copil nu poate fi suspendat mai mult de 24 de etape. 24 de etape nu sunt suficiente. E un act de huliganism, e strigător la cer. Trebuie exclus din sport. Nu doar el, ci orice act de violență", a declarat acesta (VIDEO, AICI). 

Vezi și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2351190694915847
Vasile Sorina  •  26 Octombrie 2018, 22:18

Din cate se vede ai cam primit ce ai meritat....ti ai cautat o cu lumânarea băiețel...Nu am auzit sa fii vreun jucător renumit sa ti vrea careva tricoul...hai sa nu mai aruncam cu noroi in altii cand nici noi nu suntem prea departe ...esti foarte arogant si se vede clar din interviu ca minți cu nerusinare!

robotzel
robotzel  •  18 Octombrie 2018, 17:13

in mod normal trebuia sa fie si un dosar penal pentru asa ceva. nu este vorba de vreun incident normal din sport fie el si violent. este un act facut cu o violenta disproportionata si fara a avea legatura cu sportul.

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  18 Octombrie 2018, 16:44

Repet, in oricare alta tara, civilizata, individul se apuca de oricare alta activitate. In rest, mizerie si interese.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează