GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Alina Mocanu, cea mai sexy concurentă de la X Factor, e dependentă de mișcare: "Nu pot să trăiesc fără sport!"

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2018 10:14

Alina Mocanu a jucat handbal în copilărie, o adoră pe Cristina Neagu, dar recunoaște să e fan al meciurilor de fotbal pe care le urmărește în fiecare săptămână din fața televizorului

Anul trecut, a cucerit publicul la emisiunea X Factor produsă de Antena 1, iar de curând și-a lansat primul single din carieră, "Venus". Artista a filmat mai bine de 24 de ore pentru videoclip în București: "Clipul a fost experiența vieții mele. Nu mă așteptam să fie atâția oameni acolo, pentru mine. A fost o oboseală plăcută".

După multe ore de filmare, Alina s-a relaxat. "Chiar dacă nu mă duc la sală pentru că nu am foarte mult timp liber, merg destul de des cu bicicleta și cu rolele. Sportul a devenit ceva vital pentru mine, e o chestie de care nu pot să mă lipsesc. Nu pot să trăiesc fără sport! Mai nou, am început să fac și yoga, mă relaxează și-mi dă o stare de bine. Am avut și o antrenoare care să mă ajute cu sfaturi, era superdevotată și interesată să mă ajute, de la sport până la alimentație. După o perioadă totul a devenit mult mai ușor pentru mine", spune artista de 19 ani.
Născută la Focșani, Alina a făcut handbal în copilărie, iar " Cristina Neagu este, fără discuție, cea mai bună handbalistă a lumii". Cu un program aglomerat, artista celor de la CAT Music e atentă la tot ce mănâncă.

"Chiar dacă nu am un regim strict, mi-am schimbat singură alimentația și modul de viață pentru că nu cred în diete de o lună sau două și simțeam nevoia de o schimbare. În plus, nu combin carbohidrații cu proteinele și lactatele. Trebuie să existe un echilibru între toate, iar câteodată mai am o zi în care pot să mănânc orice, dar în cantități mici. Nu mănânc dulciuri, iar zahărul mi-l iau din fructe pe care nu le combin deoarece sunt și ele pe categorii. Foarte rar beau sucuri, dar niciodată acidulate. Însă la pâine nu prea pot să renunț", recunoaște Alina.

Dacă în 2016 a ajuns până în etapa duelurilor în cadrul show-ului "Vocea României", unde a fost în echipa Loredanei Groza, un an mai târziu a ajuns până în semifinala "X Factor", unde a făcut parte din echipa Deliei Matache.

"Urmăresc multe meciuri de fotbal și mă uit la televizor la mai multe campionate. Îmi place, mă relaxează. Urmăresc partide și din România, și din străinătate. Uite, chiar nu mai țin minte când am fost la un meci de fotbal, dar am fost! Dacă mi s-ar propune să cânt imnul unei echipe de fotbal? Nu știu dacă mi s-ar potrivi, însă cu drag aș încerca. Acum mă focusez pe muzică, muzică bună și de suflet".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează