GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CEL MAI BUN JUCĂTOR DIN LUME

FOTO Chivu a descoperit metoda inedită de a afla care e cel mai bun jucător din lume » Ronaldo sau Messi?

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 18:53

De 9 ani iubitorii fotbalului sunt împărțiți în două categorii atunci când sunt întrebați care-i cel mai bun jucător din lume. Bătălia se dă între portughezul Cristiano Ronaldo și argentinianul Lionel Messi.

De altfel și Baloanele de Aur câștigate în ultimii nouă ani au fost împărțite între cei doi fotbaliști: 5 s-au îndreptat către jucătorul Barcelonei, iar celelalte către starul lui Real.

Aflat în vacanță în Spania, Cristi Chivu s-a amuzat extrem de tare când a văzut pe stradă o scrumieră inedită. Pe aceasta apărea scris ”Cine-i cel mai bun jucător din lume?”, iar trecătorii puteau alege între Ronaldo sau Messi, aruncând mucurile de țigară în compartimentul respectiv. Atunci când unul dintre cele două compartimente se umplea, însemna că Messi sau Ronaldo a câștigat ”bătălia stradală”.

Fostul căpitan al echipei naționale a postat imaginea pe o rețea de socializare.

20916814 10154597973702172 1848873358 n

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close