GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MODELING

FOTO Fata unuia dintre cei mai mari atacanți din istoria lui FC Brașov, la debutul în modeling

Foto: Georgiana Dinu +3   FOTO
Foto: Georgiana Dinu

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 11:20

Marian Ivan a fost unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria lui FC Braşov, vârful carierei sale consumându-se în 1994, când a făcut parte din lotul condus de Anghel Iordănescu, la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii.

Fiul său, Cosmin, i-a urmat dragostea pentru fotbal, însă fiica tocmai a făcut primii paşi în modeling. La doar 15 ani, Ana Maria a debutat ca manechin în cadrul celui mai important festival de modă din România, „Bucureşti Fashion Week”, unde, firesc, tatăl i-a fost alături, susţinând-o din public, aşa cum a făcut şi fostul campion la box, Mihai Leu.

„Am avut emoţii mari, mai mari ca la orice meci din întreaga mea carieră. O susţinem pe Ana Maria, este pasiunea ei şi dacă a ales acest drum, sperăm să îl urmeze cu succes. I-am lăsat-o cu multă încredere «în mâini» Adelei Diaconu, un om cu mare experienţă în acest domeniu. Sperăm că va face carieră în modă, avem încredere mare în ea”, a spus fostul fotbalist, în prezent observator în Liga 1.

Micuţa Ana Maria Ivan va face parte din următoarea colecţie a Adelei Diaconu, care de asemenea îi prevede un viitor frumos în modeling.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează