GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANAMARIA PRODAN PE INSTAGRAM

FOTO Imaginea cu care Anamaria Prodan Reghecampf vrea să pună capăt speculațiilor în privința vieții sentimentale » Cu cine s-a pozat pe Instagram într-o ținută transparentă

Anamaria Prodan Reghecampf, Instagram +8   FOTO
Anamaria Prodan Reghecampf, Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 12:20

Anamaria Prodan-Reghecampf s-a pozat alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenor la Al Wasl, și a postat imaginea pe Instagram.

Impresarul a trecut ca explicație foto „Noi” și o inimă, dorind să pună accentul pe relația cu partenerul de viață, după mai multe speculații ce au avut loc în ultima vreme.

„Probabil mulţi s-au gândit că gata, ne-am despărţit„

Chiar Anamaria a comentat pentru GSP.ro zvonurile legate de căsnicia sa: „Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni. N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit.

Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...”.

 
 
 
View this post on Instagram

US.... ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan Reghecampf, Instagram +9 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
radu978
radu978  •  17 Februarie 2019, 17:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

radu978
radu978  •  17 Februarie 2019, 17:11

Craitoiu, cine altul sa scrie asa ceva.

tataika
tataika  •  17 Februarie 2019, 16:57

Nu semnati si voi "articolele" de genul asta, sa stim si noi pe cine injuram?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează