Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:09

James Harden nu mai are nevoie de nicio prezentare. E unul dintre cei mai buni jucători din NBA și e ușor de recunoscut grație bărbii lui.

Despre Harden se poate spune că are cel mai elaborat "beard game" din NBA, nu degeaba i se spune " The Beard". Totul a început în 2009, pentru că îi era lene să se bărbierească. Mărturisește că nici nu-și mai aduce aminte când a făcut-o ultima dată: "Cred că eram în liceu când mi-am văzut ultima dată bărbia. Apoi a început să-mi placă look-ul ăsta. Doar pe frizer îl las să-mi tundă barba, e singura persoană pe care o las. Sunt prea nervos să fac eu asta, dacă stric ceva sunt foarte supărat pe mine apoi".

Harden trece pe la frizerie înaintea fiecărui meci. Nu e treabă ușoară să faci o barbă atât de stufoasă să arate impecabil, dar superstarul lui Houston Rockets are totul sub control. Imaginea lui e aproape de perfecțiune și face bani din asta. Faimoasa barbă apare pe tricouri și în reclame. Marcă înregistrată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion