GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU GIGI BECALI

FOTO Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a realizat un interviu-eveniment cu Gigi Becali: „La 70-80 de ani mă călugăresc!” » Jurnalista a plâns în timpul dialogului

Maria Iordănescu, Gigi Becali +11   FOTO
Maria Iordănescu, Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2019 12:44

Gigi Becali, 60 de ani, a fost intervievat la postul Antena Stars de fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, devenită reporter de televiziune.

Patronul FCSB a vorbit despre religie și planurile pe care le are pentru bătrânețe, când se gândește să se călugărească.

„Oamenii și-au pierdut iubirea și merg după pofta trupului și după plăcere. Dacă ești bogat, îți cumperi femei. Nu mai ții cont de nevasta ta. Plăcerea asta distruge lumea. Plăcerea este a lui dracu'. Dumnezeu mi-a dat frica și dragostea și nu pot să las o femeie. Nu am cum să o arunc și să iau alta. Astea-s animale, cei care aruncă femeile! Pot să lași femeia dacă e vorba de desfrânare. Bărbatul e făcut să fie atras de femeie, dar dacă ai greșit îți ceri scuze. Acum dacă vrei femei... Un milion. Intri pe internet și-aduci 20 de femei. Ce-a ajuns lumea! Cumperi femeile de pe internet... Omul care n-are frică de Dumnezeu le cumpără și lasă famiile.

Eu nu mai am nevoie să arăt lumii nimic. M-a făcut Dumnezeu cel mai puternic român, sunt cel mai puternic! Dar puterea mea vreau să o dau Lui Hristos. Post, rugăciune, post, rugăciune. Eu fără biserică nu pot! Spovedanie, post, spovedanie, post, spovedanie, spovedanie, spovedanie! Cel mai mare cadou pe care ni l-a dat Dumnezeu e Sfânta Liturghie. Mă uitam într-o zi la copiii ăștia, corporatiștii, toți îmbrăcați la fel ca oile. Săracii muncesc... Am pufnit în plâns! I-am mulțumit lui Dumnezeu că m-a lăsat liber, adică om bogat, și i-am promis că o să vin să muncesc la biserică în slujba Lui”, a spus Becali.

Maria Iordănescu, Gigi Becali +12 FOTO

„vreau să stau lângă tron”

Omul de afaceri a continuat: „Eu ascult de Hristos! Ăsta e scopul vieții mele. Dragostea și iubirea o ceri la biserică, nu pe stradă. Noi trebuie să ne spovedim și să împărtășim ca să ne curățăm. Toate averile mele vreau să le transform în cer. Bogații intră mai greu în Rai. Am transformat toată puterea mea în dragostea pentru Hristos. Dacă eu primesc mai mult, trebuie să dau mai mult. Dumnezeu mi-a dat puterea cuvântului și putere de slavă lumească. Eu sunt lacom de Hristos și nu vreau numai în Rai, eu vreau să stau lângă tron!

Mă gândesc cum e să îl ai pe Hristos în mâinile tale. M-am gândit că m-aș face preot ca să săvârșesc numai o dată Sfânta Liturghie. Stau și mă gândesc să m-aș face preot! Eu cred că, dacă aș săvârși o dată Sfânta Taină, acolo cad, jos. Cad jos și leșin acolo. Spre finalul vieții, dacă vrei să primești tot, trebuie să dai tot. Călugărie! La 70-80 ani eu vreau călugărie! Nu pot să fac de capul meu acum. Am nevastă, mamă și copii. Când o să fie copiii aranjați, la casa lor, trebuie să vrea și nevasta. Trebuie să te înțelegi cu ea. Eu nu vreau să-mi pierd mântuirea. Vreau pace!”.

lacrimile mariei

Maria Iordănescu, Gigi Becali +12 FOTO

Discursul lui Becali a impresionat-o pe Maria Iordănescu. Reporterul a început să lăcrimeze când Gigi a început să vorbească despre Evanghelii.

„Dumnezeu știe mai bine dacă să-mi dea sau nu campionatul. Când o să fiu curat și o să merit, atunci o să câștigăm din nou Cupa Campionilor Europeni! Când o să am curățenie ca sfinții! Eu, când citesc în Evanghelii, cum l-au prins pe Iisus în Grădina Ghetsimani, plâng... În ultimul timp am început să citesc despre Judecata de Apoi.

Eu nu am avut jucării când eram copil. Jucăriile mele erau animelele, oile, munca. Eu cred că jerfa străbunilor mei s-a transformat în noroc pentru mine. Ei au suferit mult... Uneori mă gândesc de unde m-a ales pe mine Dumnezeu. Mama, când era însărcinată cu mine, făcea chirpici pentru casă. Umezeala aia din chirpici s-a transformat în dragoste, mântuire și bogăție pentru mine. Dragostea nu m-a lăsat. Fac anumite gesturi și apoi plâng în mașină singur... Am oprit mașina, făcuseră accident doi copii. M-am dat jos, unul plângea. I-am dat 100 de milioane să-și facă mașina. După aceea am plecat și-am început să plâng. Hristos mi-a zis să opresc și să ajut.

Cel mai aproape am fost de Hristos în temniță! Eu îi ceream tot timpul să mă scape, că m-am făcut mai bun. Eu știam că m-a dus să mă mântuiască cu forța. Într-o zi, am citit prohodul Maicii Domnului. Nici nu știam că există... M-am trezit la 2 noaptea și-am cântat singur prohodul în altar, acolo... Știam că nu sunt bun, că jignesc. Dumnezeu m-a sucit, m-a învârtit și m-a dus în pușcărie. M-a luminat! Am luat cu mine în pușcărie o icoană din dormitor. Vorbeam cu icoana și plângeam. Am luat icoana aia și stăteam în genunchi în temniță și plângeam. Am primit cu dragoste pușcăria!”, a mai declarat Becali.

vezi și:

Gigi Becali nu consideră că și-a ofensat jucătorii: „Ce, mortăciune la fotbal e jignire?! Oricum m-au iertat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (91)
ddannyddanny
ddannyddanny  •  30 Iunie 2019, 09:22

din bani furati , oricine poate sa ajute , sa dea la nevoiasi...lasati-o mai moale cu donatiile lu becali...doneaza din furturile cu pamanturi si multe altele...dami si mie contracte si pamanturi pe naspa ..sa le vand cu milioane si o sa auziti si de mine pe la tv ca donez...

1025138504184136
Constantin Valentin  •  30 Aprilie 2019, 12:23

Daca ar face si cei ce il barfesc pe Becali 5 la suta din cate a facut si face acest om pt oamenii necajiti ar fi mare lucru !!! Dar acestia doar mananca *** si atat ! Sa va fie RUSINE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  30 Aprilie 2019, 11:45
Postat de Alexandru Dobrea pe 29 Aprilie 2019, 16:13

Ai si tu dreptate dar ai observat ca acesti zisi copii ai Stelei nu fac decat sa ponteze luna de salariu.. Cine vrei sa joace Becali?

Pai si cine i-a adus, nu Becali? ce vina au ei daca atata pot? Strategia de achizitii e 100% a lui Becali, se vaita ca n-are aparare dar de ce sunt 3-4 mijlocasi ofensivi pe post si doar 2 fundasi in lot? ca jucator ti se intampla sa ai o zi proasta in care nu-ti iese nimic, dar daca vine patronul si-ti mai da si el in cap? ii cred pe jucatori ca le piere cheful de joc si le mai ramane doar salariul :lol:

Vezi toate comentariile (91)
Comentează