GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Noroc că e frumoasă » Gest inconștient făcut de iubita unui rider din MotoGP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 09:55

Belen Rodriguez e una dintre cele mai frumoase femei din Italia și are o relație cu motociclistul Andrea Iannone, însă de curând a comis-o rău.

Fotomodelul a început să fumeze într-un avion privat care îi transporta pe ea și pe Andrea din Ibiza în Grecia, iar aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul din Lamezia Terme după ce s-a activat alarma de la bord.

După aterizare, comandantul a denunțat-o autorităților, iar Belen a încercat să se apere spunând că era vorba de o țigară electronică. Versiunea ei a fost, însă, dezmințită de echipajul de la bord.

Totul a culminat cu un scandal, iar cei doi nu au mai fost lăsați să se îmbarce în același avion, așa că au fost nevoiți să aștepte peste patru ore în aeroport pentru a găsi un alt avion privat care să îi ducă la destinație.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
poison
poison  •  22 August 2017, 12:40

O romanca ar fi fost cu oglinda intr-o mana si cu cealalta si-ar fi mangaiat parul, deci n-ar fi avut timp de tigara..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează