GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

FOTO SUPER HOT Anda Adam e pasionată de fitness: "Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine!"

Când merge la sală, Anda lucrează între două și patru ore +19   FOTO
Când merge la sală, Anda lucrează între două și patru ore

Articol de - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 09:41

Anda Adam e dependentă de mișcare și recunoaște că merge de cel puțin 5 ori pe săptămână la sala de fitness.

E celebră, e una dintre cele mai apreciate și admirate cântărețe din România, dar și una dintre cele mai sexy vedete de la noi. La cei 37 de ani pe care îi are, Anda arată ireproșabil, și asta datorită unui regim alimentar bine pus la punct, dar mai ales antrenamentelor tari pe care le face în sala de forță în fiecare săptămână.

"Merg la sală de cinci ori pe săptămână pentru că îmi place să mă antrenez și să lucrez pe grupe de mușchi. Am zi separată doar de cardio. Schimb mereu modul în care mă antrenez, ca să îmi surprind metabolismul și să văd rezultate, pentru că la un moment dat corpul se obișnuiește cu un anume tip de antrenament și nu mai dă randament", spune interpreta.

Anda s-a pregătit cu Florina Cernat, triplă campioană mondială la fitness: "Mi-e dor să mă antrenez cu ea, sincer! Cel mai important sfat pe care l-am primit de la ea a fost să fac totul cu plăcere, doar atunci vezi rezultatele. Și-așa a fost. Tocmai d-asta cred că am și făcut acestă pasiune pentru fitness, iar ea a contribuit la asta.

Sportul în viața mea ocupă un loc foarte important fiindcă e un mod de viață. Cred că pe 3-4, pentru că pe primele poziții se află soțul, copilul și familia. Îmi place să mă uit la tenis și la patinaj artistic. Sunt fascinată! O admir mult pe Nadia Comăneci, sunt mândră că a dus numele țării noastre atât de departe".

Pe lângă mersul la sală și reprizele de înot, Anda are grijă și la alimentație: "Fac și înot, tata a fost antrenor de natație la Steaua, iar acum activează în Australia. În plus, fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate. Dieta e foarte, foarte importantă. Reprezintă 70% din rezultatele obținute. Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine! Dar recunosc că nu mă pot abține de la salata de boeuf și de la floricele atunci când merg la film".

Operată de urgență

Pentru că este una dintre vedetele care iubește sportul, Anda a participat la emisiunea-concurs Exatlon, care s-a filmat în Republica Dominicană. Din păcate, în timpul unei probe a alunecat și a suferit o ruptură de ligamente.

A revenit de urgență în România pentru operație, iar acum a început recuperarea la baza FCSB din Berceni sub îndrumarea kinetoterapeutului Ovidiu Kurti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  01 Aprilie 2018, 11:59

Ati promovat grasanca ca "sportiva"! Mai ales ca barbatu-sau fura de pe cardurile oamenilor iar ea a pozat in ***. Asa a reusit sa intre in industrie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează