GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Adora adoră să pozeze provocator și iubește sportul: "Fac parasailing, canoe și merg la ore de kangoo jumps"

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 17:10

Adora are 31 de ani și a intrat pe piața muzicală românească în vara anului 2012, odată cu single-ul "Rockin' the club".

Considerată un real talent, Teodora avea toate șansele să ajungă la nivelul Innei și Alexandrei Stan, aceasta a făcut sacrificii mari pentru a deveni cunoscută.

Cântăreaţa a cheltuit până acum pe colaborări, şedinţe foto realizate peste hotare cu fotografi şi artişti care au lucrat cu Madonna şi Beyonce. Solista a avut parte de experienţe incredibile în ultimii ani, iar pe scenă de fiecare dată când a urcat a realizat showuri senzaţionale!

Dar pe lângă muzică, sportul ocupă un loc special. "Este o modalitate plăcută de a te menține în formă. În funcție de activitate mă gândesc dacă slăbesc sau e pură plăcere, așa cum este cazul skiului sau mersului pe bicicletă. În funcție de program, merg o dată sau de două ori pe săptămână.

Mai sunt și perioade foarte aglomerate, în care sunt plecată sau am multe evenimente, și mai fac și pauză câte o lună. În general, îmi plac sporturile de agrement: canoe, parasailing sau cele care nu mă plictisesc precum tenis și schi. Am și bicicletă offroad!", spune Teodora.

Chiar dacă e nelipsită din sală, artista nu are antrenor personal: "În general aleg clasele de grup cu muzică ca să mă motiveze: kangoo jumps, bosu sau pilates. Încerc să mă abțin de la prăjeli, nu mănânc pâine, dulciuri consum foarte rar... Iar zielele acestea am decis să apelez și la un nutriționist, deoarece am arderile foarte lente. Pot să renunț la dulce, dar la sare foarte greu! Iar pizza și cartofii prăjiți sunt feblețea mea".

"Ultimul meci la care am fost este România-Andorra, pe Arena Națională. Când eram mai mică mergeam la meciurile Farului și din când în când la Arenele BNR când se ținea vreun turneu de tenis"
Teodora Rusu, artistă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  17 Februarie 2019, 12:55

A spune că mergi la ore de Kangoo Jumps e ca și cum ai spune că mergi la ore de ...Nike.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează