GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Alexandra Șipoș, cea mai sexy fană a lui Dinamo: „Atenție! Am antrenor personal de box”

Alexandra Șipoș // FOTO: Facebook +12   FOTO
Alexandra Șipoș // FOTO: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2019 10:27

Alexandra Șipoș, una dintre cele mai înfocate suportere ale lui Dinamo, a fost la un pas să-i calce pe urme Simonei Halep, dar muzica a devenit marea ei dragoste.

Alexandra Șipoș e cântăreață, dar înainte de toate e cea mai mare dinamovistă! Un adevărat fan învocat, care nu lipsește de la meciurile preferaților din Ștefan cel Mare. Pe numele ei de scenă Xandra, a participat la X Factor România, dar și la selecția națională a Eurovision.

În vârstă de 23 de ani, Alexandra a fost considerată una dintre cele mai sexy participante la show-urile TV și asta după ce s-a "închis" în sală pentru a arăta impecabil.

„Sportul este un stil de viață, m-am născut într-o familie de sportivi și sunt mândra cu lucrul acesta! Într-o perioadă am făcut sală în disperare, dar timpul la mine a devenit din ce în ce mai încărcat și am rămas doar la una dintre iubirile mele, boxul, pe care îl practic pentru întreținere! Am antrenor personal la box, Kwadwo Gyan. Căruia îi mulțumesc că mă ajută să mă mențin în formă”, spune artista.

Cum prin vene îi curge sânge alb-roșu, Alexandra dezvăluie pasiunea pentru Dinamo.

„Vine de la tatăl meu, el fiind dinamovist înrăit, a jucat și el în tinerețile lui la Dinamo. Primul contact cu stadionul din Ștefan cel Mare l-am avut la o vârstă foarte fragedă. Dacă m-ar fi lăsat mama mai mult în grija tatălui, nu știu ce ar fi ieșit! Ha, ha, ha! Nu o să uit niciodată cea mai tare scenografie din România. Nu vreau să mă înjure nimeni, dar nu pot uita «Doar Dinamo București», de pe Arena Națională. Avem cea mai minunată galerie din țară”, declară Xandra.

alexandra sipos 9 +13 FOTO

Deși muzica îi ocupă o mare parte din timp, Alexandra putea să aibă o altă carieră: „Când eram mică, tatăl meu visa să fiu jucătoare de tenis. Nu degeaba sunt născuta în aceeași zi și lună cu Simona Halep, 27 septembrie. Am practicat tenis câțiva ani, însă pasiunea pentru muzică a fost mai mare. În rest, iubesc să înot pentru că mă relaxează”. 

"De curând am lansat pe Spotify cel mai recent single al meu, «Independent», și urmează să lansez și clipul. Pregătesc multe alte colaborări interesante, așa că stați prin zonă!" Alexandra Șipoș, artistă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
508174286261303
Wlm Shkspr  •  06 Martie 2019, 14:22

E frumoasa! Nu mai fiti gigisti fara motiv!

raikkonen79
raikkonen79  •  03 Martie 2019, 14:32

I-as da un clei....asa...ca de la fcsb-ist la dinamovista.

andyschleck
andyschleck  •  03 Martie 2019, 12:00

Asta nu e disperata aia de Xandra care in fiecare an se inscrie la eurovision desi e praf si se crede mare talentata , dar luat fail din start la Vocea Romaniei :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează