Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 08:49

Sportivii țin foarte mult la aspectul lor fizic și impun adevărate trenduri printre fani. Majoritatea încearcă tunsori și tatuaje noi și îndrăznețe, dar "accesoriul" la care țin cel mai mult este barba.

Unii consideră că îi face să arate mai maturi și mai îngrijiți, alții spun că o barbă aranjată face diferența între un puști și un bărbat, iar alții o preferă pentru că îi face irezistibili pentru femei. Stiluri diferite care spun povești diferite. Unora le reflectă personalitatea, în timp ce alții urmează trendul.

În galeria foto sunt câțiva dintre cei mai cunoscuți și mai admirați pentru acest "accesoriu": Gerard Pique, Isco Alarcon, Olivier Giroud, Joe Ledley, Andrea Barzagli, Tim Howard, Andrea Pirlo, Aron Gunnarsson.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”