GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Denisa Moga trăiește prin sport și merge des la meciuri: "Visez să cânt imnul României pe stadion"

Articol de - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 09:34

E frumoasă, atrăgătoare și are o voce specială. Denisa Moga este elevă în clasa a 12-a, iar din 2015, când a participat la o tabără, a devenit cunoscută în industria muzicală.

Colaborarea cu celebrul Marius Moga, doar o coincidență de nume!, i-a adus Denisei un contract de profesioniști cu CAT Music, cu care a și lansat primul single.

"Deși muzica și modelingul sunt pasiunile mele, pot spune că și sportul ocupă o poziție importantă în viața mea. De un an și jumătate am început să merg regulat la sală și îmi organizez timpul astfel încât să pot și să învăț pentru BAC, și să mă ocup de muzică, iar seara să mă relaxez la sală.

Merg în drumeții cu bicicleta, iubesc foarte mult înotul, dar sunt și o iubitoare a sporturilor de iarnă. Am început cu schiatul, iar acum profit de orice ocazie să mă dau cu placa. În clasele primare am urmat și cursuri de dansuri moderne", spune Denisa.

Cu un frate fotbalist, Denisa, 18 ani, a mers de multe ori pe stadion. "Am crescut pe stadioane! Fratele meu mai mic joacă fotbal de la 5 ani și jumătate. I-am fost alături pe unde a umblat și l-am susținut. Fotbalul este un virus în viața mea! Am mers la multe meciuri și nu a contat dacă erau 40 de grade afară sau -20! Mă uit și la televizor, dar merg și pe stadion. L-am văzut pe Messi la România-Argentina. Fotbalul ocupă un loc important în viața mea", recunoaște artista.

Denisa are și un vis care speră să se îndeplinească: "Mereu am visat să cânt imnul României, pe stadion, la începutul unui meci. Sper ca acest vis să devină realitate. În tot acest timp am învățat că viața de fotbalist este foarte grea, nu este doar ceea ce se vede din exterior, adică faimă și bani. Fotbaliștii au nevoie de multă răbdare, încredere și susținere pentru că în drumul lor întâlnesc foarte multe încercări, deloc ușoare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  14 Octombrie 2018, 12:28
Postat de apollon pe 14 Octombrie 2018, 11:50

Poti sa sari gardul într-o noapte si sa cânti imnul fara sa deranjezi pe nimeni. Iar în drumetie se merge pe jos nu cu bicicleta.

Din comentariul tau reiese clar ca tu ai sarit gardul !! Domnul l-a facut prea mic pentru valoarea ta !!!

apollon
apollon  •  14 Octombrie 2018, 11:50

Poti sa sari gardul într-o noapte si sa cânti imnul fara sa deranjezi pe nimeni. Iar în drumetie se merge pe jos nu cu bicicleta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close