GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Denisa Trofin a jucat fotbal în liceu și e nelipsită de pe stadioanele din România » Regina frumuseții!

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 09:00

A împlinit 21 de ani în urmă cu trei zile, e sexy, cuceritoare și face senzație cu piesele pe care le-a scos până acum.

Denisa, artista celor de la CAT Music, are în palmares zeci de premii și trofee de la cele mai mari evenimente muzicale de la noi, dar și din străinătate. Studentă la Facultatea de Litere, superba blondă cu ochi albaștri primește mii de likeuri pe rețelele de socializare.

Denisa se bucură din plin de vacanța de vară, se relaxează la soare, dar nu uită să meargă și-n sala de antrenament pentru a se menține în formă. "Sportul reprezintă pentru mine un stil de viață, este singurul lucru care te ține activ și mie, personal, îmi dă energie să pot face și celelalte activități pe care le am de bifat în fiecare zi. Merg la sală destul de des! A devenit o pasiune pentru mine și încerc să ajung de cel puțin 3 ori pe săptămână să mă antrenez. Pe lângă sală, de mică mi-a plăcut și fotbalul, iar în liceu chiar am jucat foarte mult. Încă sunt pasionată, doar că acum nu prea mai am cu cine să joc. Ha, ha, ha!", dezvăluie Denisa.

"Mi se pare genial să fac imnul unei echipe"

Cu cinci hituri care au strâns mii de vizualizări pe rețelele de socializare, cântăreața recunoaște că e foarte atentă să fie mereu în top și să se mențină în formă: "Am un personal trainer care mă ajută foarte mult atât la antrenamente, cât și cu sfaturi legate de mâncare. Încerc să mă alimentez cât mai sănătos, dar am și câte un cheat day pe săptămână, unde mănânc ce vreau eu. Practic îmi fac de cap! Recunosc că îmi este foarte greu să mă abțin de la ciocolată, dar încerc să mă gândesc că plăcerea de a arăta bine este de lungă durată în comparație cu plăcerea celor câteva minute când mănânci ceva dulce".

Pasionată de fotbal, Denisa a mers de mai multe ori pe stadion, "prima dată cred că pe la 12-13 ani". Spune că ar fi încântată să facă imnul unei echipe de fotbal: "E foarte amuzant, în liceu chiar mă gândeam că ar fi foarte tare să pot face imnul unei echipe de fotbal, mi se pare genială ideea! Cine știe?, poate o să am șansa asta, ar fi superb! Acum, lucrez foarte mult și am nişte idei pe care abia aștept să le scot la iveală. Sunt nerăbdătoare să văd cum o să reacționeze publicul la ce o să urmeze! Promit că va fi ceva foarte tare! Rămâneți pe recepție".

"Am doi sportivi români pe care îi apreciez și de care sunt tare mândră. Simona Halep este un exemplu, dar și Gheorghe Hagi! Doi sportivi cu care românii au obligația să se mândrească oricând"
Denisa Trofin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  29 Iulie 2018, 15:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  29 Iulie 2018, 12:33

Alt articol de can-can... Ar fi totuşi considerat nepoliticos dacă ai împacheta peşte cu fata asta.

sofronpaul
sofronpaul  •  29 Iulie 2018, 12:25

Pe care toate stadioanele? Prin Oradea nu am văzut-o la nici un meci :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează